www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MarcuPaul

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Arad

Other Information

  • Band
    Unity of Opposites
  • Gear
    Tama Superstar-Hyperdrive, cinele Paiste si Meinl, pedala dubla Pearl Demon

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MarcuPaul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut! Am tobele astea: Sub bugetul tau, dar asta e cu atat mai bine! Daca iti mai raman bani, poti achizitiona si pedala asta nou nouta:
  2. Salut! Am o pedala dubla Pearl Demon, am observat ca ai bifat optiunea "nu accept schimburi", dar as fi interesat oricum sa vorbesc cu prietenul tau despre asta. Eventual daca-mi spui cum il cheama pe Facebook, sau mail-ul sau. Multumesc.
  3. Vand tobe Mapex Venus Series. Nr tel: 0723695967. Pret: 280 Euro negociabil. Detalii mai jos.-Tobele se vand FARA CINELE-FARA PEDALA DUBLA Tobele includ:-10' tom-12' tom-14' tom-16'tom-14' toba mica-22' toba mare-1x Stativ fus-cinel-2x Stative cinelTobele suna excelent, desi as recomanda schimbarea fetelor pentru ca nu au fost schimbate demult. Ideale pentru rock,metal,fusion,pop si alte stiluri muzicale.De specificat ca tom-ul de 14' este Magnum si are culoarea albastra. Fata acestuia este sparta, dar are doua straturi si se poate canta. De asemenea fata de jos a tobei mici este sparta.
  4. Nr tel: 0723695967 Pret: 75 Euro Model: Tama IRON COBRA HP200P Vand pedala de tobe Tama IRON COBRA HP 200P simpla, cu arc si lant. Pedala este NOU NOUTA! Cu eticheta si cutie! Stare impecabilaCiocanul ajustabil si platforma din cauciuc, extrem de stabila.Made in Taiwan. Ofer cadou o cheie de tobe!
  5. Vand tobe Mapex Venus Series. Pret: 280 Euro negociabil. Telefon: 0723695967 Detalii mai jos. .-Tobele se vand FARA CINELE-FARA PEDALA DUBLATobele includ:-10' tom-12' tom-14' tom-16'tom-14' toba mica-22' toba mare-1x Stativ fus-cinel-2x Stative cinelTobele suna excelent, desi as recomanda schimbarea fetelor pentru ca nu au fost schimbate demult. Ideale pentru incepatori pe stiluri de rock,metal,fusion,pop si altele.De specificat ca tom-ul de 14' este Magnum si are culoarea albastra. Fata acestuia este sparta, dar are doua straturi si se poate canta. De asemenea fata de jos a tobei mici este sparta.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.