www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Marius ionut

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Marius ionut

  1. Salut, Interfata s-a dat. Anuntul poate fi inchis. Multumesc, Marius
  2. Salut, Doresc sa donez aceasta interfata in cazul in care este cineva interesat. Mentionez ca nu mai am cutia, cablul USB si cele 2 CD-uri. Driverele pot fi downloadate de pe site-ul Line6: https://line6.com/software/index.html Prefer predarea personala, in Bucuresti, Sector 3. Contact: apel / whatsapp - 0727797159
  3. Salut, Vand controller MIDI M-Audio Oxygen 49 MK IV. Specificatii: 49 full-size, synth-action velocity-sensitive keys 8 velocity-sensitive trigger pads for beat production, clip launching, and more 8 assignable knobs for manipulating virtual instruments and plugins 9 assignable faders built in so you can mix with ease Transport buttons let you control your DAW without reaching for the mouse DirectLink automatically maps controls to popular DAWs: Ableton Live, Pro Tools, Logic, Cubase, and more LCD screen provides instant parameter feedback Sustain pedal input for further creative control USB-powered, plug-and-play support, and USB-MIDI connectivity Includes Ableton Live Lite Includes SONiVOX Twist, a powerful spectral morphing synthesizer Includes AIR Music Tech Xpand!2, a multitimbral all-in-one workstation Controller-ul a fost achizitionat in 2018 si este in stare excelenta. Pentru mai multe detalii, pot fi contactat telefonic sau pe Whatsapp. Pretul este negociabil, iar predarea se face in Bucuresti. Multumesc!
  4. Salut! Doresc sa vand interfata audio Line6 Pod Studio UX1. Se prezinta intr-o stare foarte buna, atat din punct de vedere al aspectului cat si a functionalitatii. Vine impreuna cu licenta pentru PodFarm 2.5 si Reason LE. Ofer si cablul ei original. Am folosit-o doar pentru inregistrarea chitarii. Motivul vanzarii este faptul ca mi-am cumparat o alta interfata cu mai multe intrari, iar pe aceasta nu o mai folosesc. In legatura cu pretul, am verificat pe mai multe site-uri si am observat ca acum e undeva la 470 de lei (99 euro). Eu o dau cu 350 de lei. Prefer predarea personala, in Bucuresti. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ma contactati.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.