www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

colts

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by colts

  1. Chitara s-a intors recent de la lutier, setup facut complet plus upgrade un set de doze noi Duncan , luate de pe Solar-ul meu.
  2. Tocmai ce mi am luat un Helix, deci schimburile nu prea as avea cu ce sa le mai fac. Merci oricum ptr interesul arătat!
  3. Chitara a primit un upgrade, doze EMG 81-85.
  4. Sînt foarte puţin utilizate. Pedal board-ul include şi cabluri de alimentare intermediare pentru trei pedale, chorusul poate fi alimentat la curent cât şi cu baterie de 9V. Pun link-uri către produse pentru datele tehnice.
  5. as dori un Focusrite scarlett la schimb, trebuia sa fi precizat de la inceput dar nu cred ca am voie sa mai modific topicul. Scuze!
  6. Pret: 450 Localitate: petrosani Contact: andrei.colt@gmail.com tel. 0742495288 Link producator: http://en.customsounds.fi/mad-professor-handwired-mighty-red-distortion.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Pedala vintage de distors, versatila si cu sunet curat. Nu am gasit distribuitor in Romania. Eu am luat o la schimb cu un tc electronics flashback ce imi prisosea, fara sa am nevoie de distors, astfel ca am folosit o doar o singura data.
  7. Pret: 2100 Localitate: petrosani Contact: andrei.colt@gmail.com tel. 0742495288 Link producator: http://www.soundstudio.ro/chitara-electrica-jackson-dk-2m.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara suna foarte bine, am cantat pe ea doar de cateva ori. Proprietarul anterior a cantat ceva mai mult dar a fost foarte grijuliu. Este chiar cea din videoclip, ca sa va faceti si o idee cum suna. Bonus ofer case-ul, care face si el aproape 600 de lei. http://www.guitarshop.ro/toc-chitara-electrica-jackson-soloist-dinky-case_p1023.html
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.