www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Sergiu Petrescu

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sergiu Petrescu

  1. Salut! Ne-am cam format ca trupa. Si da. Ne intereseaza metalul si grunge-ul . Noi mai aveam nevoie de un basist si am vorbit cu un baiat care a spus ca e interesat, da nu ne-am vazut inca pentru ca are priciorul in ghips si isi scoate ghipsul intr-o saptamana. Nu stiu daca o sa ramana cu noi. Daca stii sa canti la bas si te intereseaza o colaborare, te anunt daca basistul acesta nu va ramane cu noi.
  2. Suntem o trupa din Bucuresti. Dorim sa abordam mai multe stiluri, de la folk, reggae, rock, metal, jazz, pop..etc. Ideea este ca o trupa te dezvolta foarte mult ca muzician si din fiecare stil ai de invatat.
  3. Salut! Te pasioneaza chitara dar este greu sa inveti de unul singur? Sau pur si simplu vrei sa iti ridici nivelul si simti ca ai nevoie de ajutor? Ei bine, predau in Bucuresti, Timpuri noi, la 10 minute de mers pe jos de la statia de metrou,la pretul de 20 de lei sedinta de doua ore, prima sedinta fiind gratis. La sfarsitul cursurilor, vor fi invatate urmatoarele aptitudini: improvizatie pe chitara, compunere de piese, capacitatea de a invata singur orice melodie, inregistrarea de piese intr-un mod profesional cu un laptop. Este o investitie minima cu beneficii maxime pe care cineva pasionat de muzica o poate face.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.