www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

xHawkie

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

xHawkie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Chitara a fost vândută. Topicul se poate închide, mulțumesc.
  2. Atat sintetizatorul cat si pedala au fost vandute. Topicul se poate inchide, multumesc.
  3. Pedala BOSS NS-2 Nu mai este disponibila. Pretul sintetizatorului scade la 1000 pentru cateva zile.
  4. Pret: 550 Localitate: Bucuresti Contact: bmx.white@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand o chitara acustica Lag Tramontane T66DC pe care o am de aproximativ 3 ani, tinuta pentru studiu si cantari cu prietenii prin parc. Actiunea corzilor este mica si chitara nu are fret-buzz. Unei chei i s-a rupt o garnitura si drept urmare le-am schimbat pe toate 6 cu unele de pe un Washburn electric. (Le dau si pe cele originale) De asemenea am pus 2 cuie mai solide pentru corzile groase. Se poate proba in Bucuresti. Pretul este de 550 ron. Husa Fender Urban Gigman este optionala, pret 80 ron.
  5. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: bmx.white@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Sintetizator ROLAND GR-20 + Doză GK 3 + Cablu GK de 3 m - 1100 RON - Sintetizatorul a fost folosit de câteva ori în casă - Doza Gk-3 prezintă foarte puține urme de uzură, se află în ambalajul original alături de toate accesoriile ei. Pedală BOSS NS-2 NOISE SUPPRESION - 280 RON - Pedala a fost achiziționată în primăvara anului trecut de la GuitarShop și nu prezintă semne de uzură. - A fost ținută tot timpul în pedalier. - O vând pentru că nu o mai folosesc.
  6. Pret: 1800 RON Localitate: Bucuresti Contact: bmx.white@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare. Vând un Jackson JDR-94. Aceasta este în stare bună și a fost utilizată în câteva cântări prin pub-uri. Se poate vedea în București de către cei care doresc să o cumpere. Câteva Specificații : - Body Shape Soloist - Body Wood Basswood - Fingerboard Material Rosewood - 24 de freturi - Format HSH - doza de pe neck a fost schimbată cu Seymour Duncan APH-2s Alnico II Pro Slash - doza de pe bridge a fost schimbată cu Bill Lawrence L500XL Hot Humbucker - un switch cu 5 poziții, un potențiometru pentru volum și unul pentru ton - Made In Japan - În momentul de față are corzi Elixir Nanoweb 10-46 Griff-ul este foarte subțire, sticker-ul se poate înlătura la cererea cumpărătorului. Vine cu husa Jackson din poză. Mai multe specificații: https://www.ultimate-guitar.com/reviews/electric_guitars/jackson/jdr-94/index.html
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.