www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bogdan95

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bogdan95

  1. Nu am luat-o deloc ca pe un atac mie imi plac oameni sinceri, dar poate alta persoana in locul meu ar fi fost descurajata de tot ce ai zis tu mai sus, pe mine unul nu ma deranjeaza, doar incercam sa iti sugerez ca erau si alte metode de a imi deschide urechile mai putin "agresive". Iar legat de voce ti-am zis ca sunt de acord cu tine ca suna dezastruos ultimele inregistrari pe care le-am incarcat, dar nu am cum sa le sterg ca le-as sterge imediat. Nici eu nu imi dau seama cum de mi s-au parut ok cand le-am incarcat. Oricum eu o sa continui sa muncesc pana cand o sa vad ca bat pasul pe loc. Ms inca o data pentru sinceritate.
  2. Iulian am "descoperit" o problema la mine zilele astea si anume ca dupa ce inregistrez melodia si o ascult imediat mi se pare totul ok, dar daca o ascult dupa o zi imi schimb total opinia. As fi vrut sa sterg ultimele inregistrari de mult de aici din forum, din pacate nu se poate. Doi la mana, stiam ca sunt aproape de zero cu tot ceea ce inseamna cantat si voiam doar sa stiu cam ce trebuie sa lucrez, doar niste simple sfaturi, ulterior mi-am dat seama ca nu a avut nici un rost sa postez aici, trebuia sa merg la un profesor de canto de la bun inceput. Ce as vrea sa iti mai spun este ca daca vrei sa inveti sa canti nu inseamna ca vrei neaparat sa ajungi celebritate sau sa mergi la nu stiu ce concursuri, sunt si persoane care vor sa invete chestia asta doar pentru ei, pentru placerea lor personala. Un alt lucru pe care as vrea sa il sublinez este ca cel mai simplu lucru pe care poti sa il faci este sa descurajezi pe cineva. Chiar daca in momentul asta sunt la inceput asta nu inseamna ca nu pot sa muncesc si sa ajung sa cant acceptabil. Nu cred ca toti cei care canta acum au facut-o perfect inca de la inceput. Eu sunt de parere ca atata timp cat iti doresti ceva din tot dinadinsul poti sa realizezi acel lucru prin munca si daruire. Iti apreciez totusi sinceritarea si sper sa auzim numai de bine.
  3. Da aveam muzica in casti, dar nu era la maxim, era undeva la 40%.
  4. Am tinut cont de sfaturile voastre si am facut un nou cover. Astept din nou parerile voastre si as vrea sa stiu daca se vede vreo schimbare fata de ce am pus inainte. Ms mult! cheap thrills.mp3
  5. As vrea si eu sa imi recomandati un profesor de canto din Craiova, am cautat zilele astea si pe net si prin ziare si nu am gasit nimic care sa ma atraga. Ms mult!
  6. Multumesc mult pentru sfaturi, acum ascultandu-ma iti dau dreptate. Am sa caut un profesor de canto si am sa ma pun serios pe treaba. Daca cunoaste cineva un profesor de canto in Craiova mi-ar fi de mare ajutor.
  7. Multumesc foarte mult pentru sfaturi, am tinut cont de ele. Am inregistrat alta melodie de data asta in romana (Smiley - Insomnii) si am si cautat negativul piesei, insa nu am gasit nimic multumitor adica negativul este de proasta calitate si de aceea am decis sa incarc atat varianta acapella cat si cu negativ. M-am chinuit ceva sa reusesc sa imbin cele doua inregistrari sa fie pe ritm dar pana la urma am reusit...sper. Hruban Gustav, eu engleza stiu destul de bine ma uit la filme si seriale fara subtitrare, probabil la pronuntie stau mai prost, dar am sa lucrez sa imbunatatesc pronuntia. Va multumesc inca o data pentru sfaturi si astept parerile voastre la inregistrarile postate acum.smiley - insomnii cu negativ.mp3 smiley-insomnii(acapella).mp3
  8. Multumesc pentru sfaturile primite pana acum, am sa tin cont. Nicu_Sandru_flute_guitare cred si eu ca am vocea putin ragusita, dar vocea mea este asa nativ, eu nu fumez, iar inghetata mananc foarte rar. Multumesc inca o data pentru sfaturi.
  9. Nu, deocamdata nu mai am altele si v-am rugat sa nu va bateti joc, nu cred ca am cerut un lucru chiar atat de greu
  10. Salutare, ma numesc Bogdan si am 20 de ani! Am vazut ca sunteti foarte obiectivi atunci cand trebuie sa dati o parere legata de vocea cuiva si aveti si sfaturi foarte bune, ceea ce m-a facut sa incarc si eu 3 inregistrari cu mine pentru a afla cam in ce stadiu ma aflu in momentul de fata. Mentionez ca nu am luat lectii de canto pana acum, dar ma gandesc la asta de ceva timp. Tot ce va rog este sa nu va bateti joc si sa imi dati cateva sfaturi care sa ma ajute pe viitor. Va multumesc mult! freedom.mp3 the neighbourhood - rip2myyouth.mp3 the neighbourhood - sweather weather.mp3
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.