www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

RaduC90

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RaduC90

  1. Va multumesc tuturor de feedback. Am ascultat cu mare atentie amplificatorul si difuzorul separat. Este un bazait in standby, trebuie sa-mi apropii urechea de difuzor dar este acolo cu siguranta. Amplificatorul in sine nu scoate nici un sunet care sa iasa in evidenta sau sa se asemene cu bazaitul mentionat. Acuma problema este ca nu stiu unde sa ma duc cu el...
  2. Sunt sigur. Ceea ce nu am mentionat pana acum este ca am patit asta cu ceva timp in urma. Amplificatorul a fost la un electrician si nu as sti sa explic in termenii potriviti ce s-a intamplat exact. Ceea ce am inteles e ca lampa a facut un scurt si s-ar fi ars un traseu pe placa. Dar chipurile l-ar fi reparat. Se si incing foarte tare lampile noi. @karpi: Am incercat sa invart de toate potentiometrele, am incercat cu chitara cablata si fara nimic in intrate. Zgomotul ramane la fel. @baltazar181 Amplificatorul are auto-bias pentru tipul asta de lampi. Posibil sa fi avut zgomotul asta si inainte, poate nu atat de pronuntat. Poate l-am analizat mai atent acuma dupa reparatii, dar nu tin minte sa-mi fi atras atentia la inceput. De asta as vrea sa ajung la o concluzie, sa stiu daca sunt paranoic eu sau daca este cu adevarat ceva care sa atraga mai multe probleme in viitor. Este un amplificator care as vrea sa-l folosesc live la un momentdat si nu as vrea sa am surprize :S.
  3. Multumesc de sfat, din intamplare stiu ca singura priza cu impamantare din apartament este in bucatarie, si acolo am incercat. La priza fara impamantare daca ating amplificatorul se simte o diferenta minora. Nici nu am perceput-o initial.
  4. Am probat la priza fara impamantare. Intai cu prelungitor, apoi direct in priza din perete. Se aude un bazait infim chiar si cand e in standby, aproape imperceptibil. Mentionez ca am schimbat lampile originale 5881 cu acestea deoarece se defectase una din ele.
  5. Amplificatorul este un Brutus Live. As dori sa stiu daca acest zgomot este normal. Inregistrat cu telefonul la o distanta de aproximativ 10cm. Se aude cum dezactivez standby-ul la inceputul inregistrarii. Volumul bazaitului este amplificat la un momentdat din cauza ca apropii microfonul de difuzor. Zgomotul este constant si nu este afectat de volumul/gain-ul de pe amplificator sau de volumul de pe instrument (chitara). Sunetul chitarii acopera bazaitul chiar si la volum mic. Am trimis deja un mail si la support-ul oficial. Pot posta inregistrari, filmulete, sau orice detaliu de care este nevoie pentru a trage o concluzie. Multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.