www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

crispaul.tdc

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by crispaul.tdc

  1. Detalii: https://www.gearank.com/…/digitech-rp1000-guitar-multi-effe… Demo: https://www.youtube.com/watch?v=WusuQcdrNG0 Este cumparata de noua din magazin acum cativa ani. Este o pedala multi-effect intuitiva, comoda si user friendly, cu looper, 86 de efecte din care se pot folosi 5 simultan, 55 de simulari de amplificatoare si 26 de simulari de cabinete. Se poate folosi in preset mode, unde toate cele 10 pedale se folosesc pentru a activa preseturi sau pedalboard mode in care cele 5 pedale de sus activeaza efecte individuale. [nu mai am alimentatorul original care s-a stricat, dar am folosit-o fara probleme cu un alimentator cu voltaj reglabil] Pentru mai multe detalii intrati pe link-urile de mai sus Se poate incerca in Timisoara. Pret negociabil. Puteti sa faceti oferte.
  2. Specificatii tehnice: https://www.blackstaramps.com/uk/products/ht-dual Demo: https://www.youtube.com/watch?v=J9j8Gd6TBVw Am cumparat pedala de noua in 2015 si functioneaza foarte bine. Are urme de uzura externa (zgarieturi) survenite in urma folosirii ei in repetitii/concerte si transportului ei dintr-o parte in alta alaturi de alte pedale. Este o pedala de ton versatila pe doua canale, ce poate merge de la un break-up clean la full distortion si utila mai ales pentru un amplificator pe tranzistori caruia ii da caldura de lampa. Eu am folosit-o cu succes atat cu amplificator pe tranzistori cat si pe lampi. Se poate incerca in Timisoara.
  3. Pret - 6300 lei Specificatii tehnice: https://orangeamps.com/products/guitar-amp-heads/or-series/or100h/ Demo: https://www.youtube.com/watch?v=w0qGAKzniPY https://www.youtube.com/watch?v=p4fAUdQDLC8&t=178s Am cumparat amplificatorul de nou in 2016, din magazin. Head-ul este si acum ca si nou, arata impecabil si in stare perfecta de functionare. Nu se mai prea gaseste in magazine iar pretul lui de piata era de 1600E/1400 Lire. A fost folosit in doar cateva concerte si in rest a fost tinut in casa in conditii optime sau folosit ocazional la repetitii . Amp-ul are un sound solid si e fun to play, eu am avut o experienta cat se poate de buna cu el. Orange OR100 este cel mai versatil amp din seria OR, avand doua canale (clean/dirty) si power-scaling intre 100/70/50/30W. Pentru mai multe detalii intrati pe link-urile de mai sus. Se poate incerca in Timisoara.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.