www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alex Raus

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj Napoca

Alex Raus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Vandut! Se poate inchide. Multumesc RGC!
  2. Pret: 300 Localitate: Cluj - Napoca Contact: alexraus17@gmail.com / 0756328766 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara are urme normale de uzura si cateva zgarieturi. Vand aceasta chitara deoarece am nevoie de bani urgent pentru a imi achizitiona o chitara electrica. Nu a fost folosita de aproximativ un an. Pret negociabil. De preferat contact telefonic.
  3. Pret: 400 RON Localitate: Cluj - Napoca Contact: 0756 328 766 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi In afara de faptul ca a iesit surubul de la prinderea pentru curea si am facut o improvizatie chitara nu are defecte, este in stare foarte buna. Nu am folosit-o in ultimii 4 ani deoarece am cantat pe alta chitara si o vand deoarece vreau sa imi achizitionez o chitara mai performanta. tip "S" Style Tremolo control: 1x volum, 2x ton selector de doze 5 cai corp din lemn de anin gat din artar puternic, bolt-on /648mm/ 25 1/2" tastiera din lemn palisandru chei nichelate, finisaj highgloss culoare sunburst
  4. Pret: 350 RON Localitate: Cluj - Napoca Contact: 0756 328 766 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Are o zgarietura pe partea din spate si ii lipseste capacelul de la switch selector . Chitara a fost achizitionata in 2012 si o vand deoarece vreau sa imi cumpar o chitara mai performanta pentru un nivel mai avansat.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.