www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

cstmi

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cstmi

  1. De vanzare un Korg Volca Bass impreuna cu incarcator original si un Midilink Mini USB in stare f. buna, aproape nefolosita. 450 pentru Volca 100 pentru incarcator 50 pentru USB MIDI prefer sa le vand impreuna
  2. De vânzare un Novation Launchkey Mini mk2 în stare bună de funcționare. Motivul vânzării: upgrade. Din păcate, cutia originală s-a blochat într-un alt apartament, și nu pot să-l iau din cauza situații. Dar, eventual pot să-l trimit dacă e nevoie.
  3. Vand un Boss SD-1 cu aceasta modificare: Pretul este 250ron, negociabil.
  4. Mersi frumos! Pentru mine nu prea curata, dar cred ca din cauza dozelor, pentru ca nici laney-ul cu lampi nu prea curatat. In timp, am schimbat niste lucruri prin tone studio si acum este exceptional! Nu cred ca am sa cumpar un alt amp in viitorul apropiat (Si ai dreptate cu fuzz, am si creat niste patch-uri bazat numai pe big muff) Si da, face cu spring reverb, dar pe mine nu ma deranjeaza, pentru ca nu folosesc reverbul intotdeauna, si daca da, numai pe un nivel foarte subtil. Mersi pentru raspunsuri, si pot sa afirm ca nu regret ca l-am cumparat!
  5. In final, am luat amp-ul. Din pacata n-am avut unde sa testez, si era la nimereala, dar sunt satisfacut. Deocamdata folosesc numai canalul Clean, care cu o mica egalizare suna foarte okay, are un headroom maare, si da, sar geamurile chiar pe 25w si master la jumatate. Crunch-ul mi se pare foarte excelent, este destul de reactiv. Si efectele sunt destul de bune, adica Blues Drive-ul este extrem de fain!! (Prin Tone Studio chiar se poate face minuni cu egalizarea efectelor, pentru ca sunt niste OD-uri care au prea multa mid-range..), dar, din pacate delay-ul suna cat-de-cat digital, adica se pare ca pierd niste frecventii din semnal.. Am avut un Laney pe lampi de 15w , si nu zic ca Boss-ul suna mai clar, sau are un OD mai frumos, dar pentru 899 de lei, merita. Si cred ca cel mai improtant lucru este, ca daca ai pedale analogice (chiar daca nu are FX loop, folosesti numai canalul Clean, si dai distors dintr-o pedala) este o platforma ideala pentru asa ceva. Mersi mult!
  6. Buna ziua tuturor! Ce ziceti despre sistemul Boss Katana? Am vazut niste postari aici, dar nimic precis. Toata lumea pe internet zice ca este extrem de buna, si suna exact ca un amplificator de lampi, dar stiti cum este... Nu se stie cand este vorba de opinii reale. Este cineva care are una? Cum suna clean-ul (la niste videouri era un pic plat (daca asa se zice, daca nu sa ma scuzati). nu am nevoie de un tone ca la un Fender, dar macar sa fie frumoasa)? Iar efectele cum sunt? Stiu ca nu este un amp 100% digital, dar totusi... Cred ca am trecut pe toate videourile cu Katana 50, dar inca nu sunt convins.. Stiu ca Katana 100 are un difuzor mai mare si mai articulat, cu 4 canale, dar este cam scump. Bugetul nu este prea mare, iar n-o sa ma duc la concerte cu el. Mersi mult pentru informatii.
  7. Pret: 0 RON Localitate: Targu Mures, Mures, Romania Contact: cseketamas01@gmail.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Caut Tremolo Bigsby în stare bună, pentru Epiphone DOT. Aștept oferte!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.