www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

DanielSanders

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

DanielSanders's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. UP! va rog sa cititi anuntul cu atentie inainte de a-mi lasa mesaje. produsul vine cu GARANTIE si FACTURA si tot ce avea la cutie.
  2. Pret: 450 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0733903580 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi L-am primit cadou si nu am ce face cu el. Se vinde cu tot ce avea in cutie factura si garantie. A fost deschis doar pentru proba de atunci sta numai in cutia cu care a venit. Nu accept schimburi. Efectul este foarte versatil si potent avand o multitudine de efecte delay chorus filter delay etc. pentru mai multe detalii youtube este cea mai buna sursa.
  3. Pret: 800 Localitate: Bucuresti Contact: 0733903580 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde la cutie. Folosit foarte putin in regim de studio (fara fum de tigara, praf etc.)Mixerul poate fi folosit ca interfata audio prin USB fiind varianta Multitrack (fiecare canal trimite semnal independent/a nu se confunda cu Multimix 8 simplu). Canal pentru casti, efecte incorportate (reverb, chorus, delay, rotary etc. perfecte pentru voce cat si pentru instrument/synth)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.