www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pestritu'

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Pestritu'

  1. Depinde de exemplu, daca vrei trupa cu tobe acustice si cu bas electric amplificat; atunci ai avea nevoie de un amp care sa faca fata nivelului lor in camera in care urmeaza sa repetati. Depinde de ce amplificatoare au si colegii tai si cit e de mare si de tratata acustic camera respectiva. Depinde de genul abordat (cei care cinta jazz prefera anumite amp-uri, cei care cinta rock prefera alt fel de amp-uri) :). Depinde daca e o iufa trecatoare si vrei un allrounder cu care sa-ti faci damblaua un an doi sau ai ginduri serioase pe viitor :)...Da-ne toate datele problemei si incropim ceva din opiniile celor care se vor inscrie in discutie.

    Salut! Da, o sa am un coleg la tobe acustice si unul la la bas. Cred ca in principal o sa cantam rock, metal, punk si alte chestii de genul asta. Pe langa asta am gasit doua amplificatoare: un Roland Cube 40  GX la 880 de lei si un Boss Katana 50  la 900 de lei. Ambele sunt noi si am vazut ca mi-au fost recomandate de unii. Ce spuneti?

  2. Salut! Cant de ceva timp la chitara si voiam sa imi incep o trupa cu niste prieteni, in care sa cant la chitara electrica. Singura problema este ca la momentul actual am doar un amplificator de 3W(mai exact un Vox Mini3 G2) si nu cred ca este destul de puternic. Ce amplificatoare imi puteti recomanda? Ma gandeam sa cumpar un Fender mustang (II sau III) dar nu stiu daca e destul de puternic pentru concerte si repetitii.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.