www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Scryer414

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    TΩRVS

Scryer414's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Super! Va voi contacta telefonic in saptamana care vine pentru a va face o vizita sa vad si eu incinta 'live'.
  2. Salutare! Am cautat in lung si-n lat si n-am gasit o sala care sa fie si dotata cu sculele necesare si sa aiba si locuri libere. Suntem o trupa cu 5 oameni (tobe + 2 chitari + bass + voce) si ne-ar interesa ca sala pe care o cautam sa aiba urmatoarele echipamente: - Mixer si PA - 2 x Head + CAB Chitara - Head + CAB Bass - Set Complet Tobe (preferabil cu pedala dubla, dar ne putem descurca si fara) - Izolatie fonica (evident) Ca interval de timp, ne-ar interesa seara pe weekend (insemnand si sambata si duminica). Daca cineva are vreo sala cu sculele de care avem nevoie, lasati-mi va rog pm. Multumesc anticipat!
  3. Salutare. Am fi noi interesati de aceasta oferta, dar as vrea sa discutam mai pe larg apropo de orele la care am putea repeta (noi nu suntem disponibili decat in weekend-uri seara deoarece lucram pe ture separate, unii pe seara, unii pe zi). Lasa-mi te rog frumos un pm in caz ca mai e valabil anuntul si ne auzim la un telefon. Multumesc frumos!
  4. Disponibilitate cautata: 1-2 repetitii/saptamana (in weekend); sala nu avem inca, dar aia se gaseste destul de usor. De asemenea, vom incepe cu un jam session, prin care sa vedem cam unde ne situam unii vis-a-vis de ceilalti ca sound, preferinte muzicale, urmand ca dupa sa stabilim un cover de la care sa incepem. Daca mai ai nevoie sa stii altceva, let me know
  5. Salutari! Cautam un tobosar axat pe viteza si tehnica, impreuna cu care sa punem bazele proiectului nostru de black/death metal. Insistam asupra seriozitatii!!!! In eventualitatea in care cineva este interesat, ma poate contacta la urmatorul numar de telefon: 0731315238 (Vlad)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.