www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Adiama

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    -
  • Gear
    Chitara clasica si chitara folk

Adiama's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 350 lei Localitate: Bucuresti Contact: 0723430893 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Microfon Samson G-Track - Microfon Cu Interfata Audio USB Este un microfon profesional de studio, pentru voce, instrumente acustice, instrumente electrice. G-Track permite intrare stereo simultană şi control de gain asupra vocii sau instrumentelor muzicale. Este alimenat direct de catre magistrala USB. Perfect compatibil atat cu Mac, cat si cu PC. Are inclus programul Cakewalk Sonar LE. Este livrat cu un trepied microfon de birou, precum si cabluri audio I / O şi USB. Produsul este nou, in cutia originala.
  2. Pret: 470 lei Localitate: Bucuresti Contact: 0723430893 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara acustica Harley Benton HB Custom Line CLD-10S NS, Solid Standard Series fata din molid masiv spate si laterale din mahon grif din mahon Chitara este cumparata de la magazinul Thomann din Germania. Este practic noua, cu corzile originale. O primiti impreuna cu husa originala de la Thomann si capodastru pentru chitara folk.
  3. Pret: 490 EURO Localitate: Bucuresti Contact: 0723430893 Link producator: <a data-ipb= Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi VAND CHITARA CLASICA Höfner HM65-F 4/4, seria master, partea superioara din molid masiv, spate si laterale din mahon masiv, gat mahon, griful din lemn de trandafir Thomann, 19 freturi, scara 650mm, latimea 50mm, cheite din os, fabricata in Germania. Informatii producator: http://www.hofner-guitars.com/classical-acoustic-guitars/classical-guitars-master-built/master-guitar-hm65.html Chitara a fost cumparata de la magazinul Klier din Nuremberg, Germania. https://www.musik-klier.de/ Chitara a fost folosita foarte putin, arata ca in poze, fara nicio urma de zgarieturi sau alte daune. Practic, este noua. La cumparare primiti si geanta Klier, precum si un capodastru pentru chitara clasica. Am cumparat chitara la pretul de 570 Euro. O vand cu 490 Euro, fara negocieri sau schimburi.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.