www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

n00bzoR

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Tobe electronice Behringer XD8USB

n00bzoR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Cool, mulțumesc mult pentru informații și sugestii.
  2. Sam, mersi frumos pentru informații. Din ce-am orbecăit și eu pe net (e greu când nu știi nici termenii), într-adevăr, toată lumea zice că un combo de chitară o să se audă foarte slab dacă înfig tobe în el. Doar ca să clarific, tu zici că ar merge decent niște boxe 2.1 de tip home cinema conectate direct la tobe?
  3. Mersi pentru răspuns, guitarhead. Se întâmplă să ai și sugestii de un echipament rezonabil din punct de vedere al raportului calitate preț?
  4. Salut Lume, Sper că nu vă supărați, eu nu sunt cu chitara (dar am o grămadă de amici care cântă). Mi-am luat recent un set de tobe electronice și nu îmi e chiar clar cum să le conectez astfel încât să audă și prietenii ce cânt (sau încerc să cânt), să nu mă înjure vecinii, și nici să nu dau prea mulți bani. Iată dilema mea: 1. Setul de tobe are un jack pentru căști. Gioarsele mele nu se auzeau, am luat unele mai spălate și e perfect pentru moment. Doar că aud doar eu. 2. Boxele de PC se aud foarte încet, toba mare deloc. De-asta zic că nu m-ar auzi prietenii. 3. Cu siguranță nu vreau să dau concerte în casă, dar măcar să se audă mai tare decât pedala de la bas. Acum, întrebarea e, am nevoie de niște boxe mai bune, sau îmi trebuie obligatoriu și amplificator? Dacă am nevoie de amp (eventual unul în care să poate să se înfigă și un prieten cu chitara), boxele de la PC cu niște adaptoare pentru jack mare sunt OK? În orice caz, puteți să îmi recomandați ceva de buget redus? Sper că nu cer marea cu sarea, deși probabil pare. Problema e că îmi lipsesc niște noțiuni de bază pe care sper că mi le puteți clarifica, după aia sper să mă descurc singur în chitroșenia mea Sănătate, Ultimul n00b.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.