• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

arkwright

Newcomers
 • Content count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

2 Neutral

About arkwright

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cluj
 1. vând

  Up! 650 saptamana asta
 2. Pret: 750 Localitate: Cluj Contact: email/pm/topic Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Pedala e in stare excelenta. Nu caut schimburi. La cerere, pot pune mai multe poze si fara case. Prefer predare personala in Cluj, dar trimit si prin curier.
 3. Pret: 200 Localitate: Cluj Contact: forum Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Am un combo care sta degeaba de mult timp. Harley Benton HB-20B 20Watt - 200lei Am si un Zoom B1X Bass Multi-Effects Pedal care il dau cu 150lei. Impreuna se dau la 300lei
 4. Pret: 400ron weekendul asta
 5. Overdrive-ul e practic nou si exact ce imi trebuia. Small Clone-ul suna excelent + sigur o sa reziste si mai mult dupa ce i-ai schimbat firele alea. Multumesc din nou pentru tot, si la multi ani!
 6. Pret: 600 RON Localitate: Cluj Contact: 0751 389 776 Link producator: http://www.t-rex-effects.com/comp-nova/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salut, Pedala e (si functioneaza) ca noua. Nu are modificari la partea electrica. Accept si schimburi, in caz ca aveti ceva interesat. Se poate proba in Cluj, in weekend.