• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

arkwright

Newcomers
 • Content count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

2 Neutral

About arkwright

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cluj
 1. Salut, Controller-ul arata & functioneaza ca nou. Luat in Decembrie de la soundcreation.ro. Vine in cutia originala, cu cablu, factura, garantie 24 luni. Prefer sa il dau personal, in Cluj, cu proba.Trimit si in tara, nu acopar taxele de transport. Multumesc!
 2. vând

  Up! 650 saptamana asta
 3. Pret: 750 Localitate: Cluj Contact: email/pm/topic Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Pedala e in stare excelenta. Nu caut schimburi. La cerere, pot pune mai multe poze si fara case. Prefer predare personala in Cluj, dar trimit si prin curier.
 4. Pret: 200 Localitate: Cluj Contact: forum Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Am un combo care sta degeaba de mult timp. Harley Benton HB-20B 20Watt - 200lei Am si un Zoom B1X Bass Multi-Effects Pedal care il dau cu 150lei. Impreuna se dau la 300lei
 5. Pret: 400ron weekendul asta
 6. Overdrive-ul e practic nou si exact ce imi trebuia. Small Clone-ul suna excelent + sigur o sa reziste si mai mult dupa ce i-ai schimbat firele alea. Multumesc din nou pentru tot, si la multi ani!
 7. Pret: 600 RON Localitate: Cluj Contact: 0751 389 776 Link producator: http://www.t-rex-effects.com/comp-nova/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salut, Pedala e (si functioneaza) ca noua. Nu are modificari la partea electrica. Accept si schimburi, in caz ca aveti ceva interesat. Se poate proba in Cluj, in weekend.