www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

solomonien

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Galati

solomonien's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. In primul rand multumesc pentru raspuns. Imi cer scuze dar nu am avut nici o clipa intentia de a jigni pe cineva, nu aveam de ce, ,, eu nu am facut decat o constatare. Probabil ca m-am grabit fiind obisnuit cu alte forumuri din alte domenii , mult mai populate , unde pe zi se strang zeci de postari. Sincer imi pare rau sa vad ca sunt asa putini pasionati de muzicuta.
  2. Se pare ca din pacate nu mai este nimeni pe forumul asta . Am comandat pana la urma Suzuki Promaster.
  3. Din ce am citit pe forum am inteles ca modelul MARINE BAND 364/24 SOLOIST are 12 gauri si este mai usor de folosit fata de diatonica pentru ca nu mai esti nevoit sa faci bending pentru anumite note. Avand in vedere ca nu sunt atat de populare intreb ce dezavantaj au , de ce nu sunt acestea recomandate unui incepator in loc de o diatonica obisnuita avand in vedere ca nu este tocmai simplu sa faci bending.
  4. Buna ziua. Doresc sa achizitionez un diaton si nu ma pot hotara intre Hohner Special 20 si Suzuchi Promaster MR350. Ce imi recomandati. Din ce am citit pe net ambele sunt foarte bine cotate. Suzuchi este mai scumpa cu 60 lei dar pare mai solida. Precizez ca sunt incepator , si nu am detinut pana acum decat chinezarii ieftine.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.