www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vatafu Gabriel

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Mangalia

Other Information

  • Band
    Studio de creatie si procesare
  • Gear
    Home studio !Daw Pro Tools10HD,Presonus Studio One,Frutty Loops,Ableton Live ,Propellerhead Reason.Inregistrari si procesari audio si negative!Nu facem sound design !Incurajam inregistrarile live!

Recent Profile Visitors

786 profile views

Vatafu Gabriel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. SALUT CAUT TRUPE SI INSTRUMENTISTI SA MA AJUTE CU INREGISTRARI SI EU SA II AJUT CU CE AU NEVOIE!PREFER DIN ZONA DOBROGEA !SA II AJUT LA CONCERTE ETC.SERVICIU CONRA SERVICIU DAR SI SA CASTIGAM IMPREUN!PROFESIE SUNETIST LIVE SI DE STUDIO SI PROD MUZICA.mUZICA COMERCIALA SA STIE !POT SA AJUT SI GEN ROCK NUI BAI DAR EU AM NEVOIE DE COMERCIALA!0755151783 Gabriel
  2. Salutare!Sunt Gabriel din Mangalia!Am un proiect la care lucrez si anume.O piesa similaa cu aceea a lui Jessy J.- Flashlights .Numai ca noi vrem sa merge tot pe pop indie dar cu influente si spre dance .La un bit foarte jos pentru dance dar foarte abordabil pentru fat notes care ni le si dorim un sunet grasan ca sa zic asa!Nu este neeaparata nevoie ca sa fie una si aceeasi persoana anume si basist si ghitarist harmony sau solo .Asta e irelevant !Numai sa fie profesionist si sa doreasca sa participe pentru un budget de 50 euro per track!Trebuie sa fie capabil sa se inregistreze la tempo de 74 bpm in format digital 44 sau 48 Khz pe 24 bits si simultan si linia de MIDI.Incurajam pentru doritori sa traga mereu si MIDI in colaborarea cu noi caci este destul de greu sa tot rearanjezi acele notitie si quantimizarea vs real hand play este un lucru care manainca timp inutil si de aceea ne dorim care instrumentele de baza sa fie reale! Tonul folosit trebuie ni-l dorim sa fie natural si cald cel clasic de bass cu finger si straight long notes play style mood.Pentru cel de quitara tot ceva clasic wa wa ceva insa nu stim sigur !Va rogum sa ascultati piesa de referinta:https://www.youtube.com/watch?v=DzwkcbTQ7ZE Multumesc!Nr. meu de telefon este :0755 151 783 Gabriel sau facebook:https://www.facebook.com/vatafu.gabriel.75 Astept raspuns !O zi minunata !
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.