www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

CipriStejeran

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Everything posted by CipriStejeran

 1. Vând amplificatorul din poze.Îl am de când m'am apucat de bass și niciodată nu m'a lăsat la greu.Îl vând deoarece doresc să trec pe un combo, să îl pot căra mai ușor.
 2. Salut, le vand pe amandoua in momentul de fata.Pretul pentru amandoua este 1200 ron.
 3. Da, mai este valabil.Vand intreg amplificatorul(boxa+putere) la 1200 ron daca sunteti interesat.
 4. Vand amplificator cabinet Hartke 115xl Stare buna, l-am cumparat acum 2 ani nou Am sustinut multe live-uri cu el si nu m-a dezamagit! Il vand deoarece doresc sa-mi cumpar un cabinet mai mic Se poate vedea si testa in Alexandria Alte detalii in PM! Uitati nsite poze cu el
 5. Vand amplificator Hartke Ha2500+Hartke 115xl Am sustinut numeroase live-uri cu el si nu m-a dezamagit!Sunetul este bun, atat pentru sala de repetitii cat si pentru un concert. Il vand deoarece doresc sa-mi achizitionez un combo Predare personala in Alexandria, pentru alte detalii PM! Pret brut!
 6. Vand amplificator Hartke Ha2500+Hartke 115xl Am sustinut numeroase live-uri cu el si nu m-a dezamagit!Sunetul este bun, atat pentru sala de repetitii cat si pentru un concert. Il vand deoarece doresc sa-mi achizitionez un combo Predare personala in Alexandria, pentru alte detalii PM! Pret brut!
 7. Vand amplificator Hartke Ha2500+Hartke 115xl Am sustinut numeroase live-uri cu el si nu m-a dezamagit!Sunetul este bun, atat pentru sala de repetitii cat si pentru un concert. Il vand deoarece doresc sa-mi achizitionez un combo Predare personala in Alexandria, pentru alte detalii PM! Pret brut!
 8. Schimb amplificator hartke ha2500 si hartke 115xl cu hartke ha3500 si hartke vx410si ofer si un bass Fender Dimension Modern Player
 9. Salut, te-ar interesa un schimb cu un fender dimension modern player ?
 10. Salut, te-ar interesa un schimb cu un harkte ha2500+harkte 115xl si un fender dimension modern player?
 11. Salut, te-ar interesa un schimb cu un hartke ha2500+hartke 115xl si un fender dimension modern player?
 12. Pret: 2000 Localitate: Alexandria Contact: PM Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar bass fender.Buget 2000 RON
 13. Cumpar bass fender cu grif maple.Bugetul este de 2000 RON
 14. Pret: 1500 RON Localitate: Alexandria Contact: cipristejeran3@gmail.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar bass Fender Dimension Modern Player,de preferat pe alb.
 15. Pret: 0 RON Localitate: Alexandria Contact: cipristejeran3@gmail.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar Cabinet de Bass 250W pana in 10 milioane!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.