www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

cocoazenith

Active Members
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cocoazenith

  1. Ofer €300 pt. TG77€250 pentru SY77
  2. Vand licenta Steinberg Cubase 10 originala. Licenta se afla pe o cheie USB tip E-licenser care este inclusa in pret. Cubase Pro 10 - software profesional pentru înregistrare și producție muzicală avansată (Digital Audio Workstation) ce oferă un set de unelte și caracteristici top-of-the-line. Permite editare de tip multi-track prin opțiunea Track Edit Groups, quantizarea înregistrărilor cu ajutorul uneltei AudioWarp Quantize, ajustarea și perfecționarea înregistrărilor vocale și monofonice utilizând VariAudio 3.0 și unealta de alterare a pitch-ului. Oferă fadere VCA și Control Link Groups, suport 5.1 surround, Control Room, etc. La acestea se adaugă peste 80 de efecte foarte calitative, REVerence convolution reverb, procesoare multi-bandă precum Multiband Compressor, Expander și Envelope Shaper, Frequency EQ, Voxengo’s spline CurveEQ, sau Surround Panner. De asemeni permite integrare de efecte externe și instrumente, sintetizatoare sau procesoare în fluxul de semnal a sequencer-ului. Funcții noi: -VariAudio 3 -MixConsole Snapshots -Audio Alignment -Channel Strip Îmbunătățit -32-bit integer și 64-bit audio -Easy side-chaining -Groove Agent SE 5 -5 GB de sunete și loop-uri de înaltă calitate -suport AAF -Distroyer -Vintage Verbs pentru REVerence -Monitor pentru Latentă -Suport pentru display-uri cu rezoluție mare -Efecte in Media Rack -Suport MPE -Improved editing to picture -Steinberg Virtual Reality -Suport ARA Caracteristici: Motor audio Award-winning 64-bit floating-point până la 192 kHz, SURROUND 5.1, rutare flexibilă și compensare completă de delay automatică. Track-uri audio, MIDI și de instrument nelimitate, și până la 256 de intrări/ieșiri fizice. Consolă de mixaj (MixConsole) pentru o experiență de mixaj profesională, un channel strip high-end, fadere VCA,Loudness Meter, Wave Metere. Include o suită de peste 90 de procesoare de efecte high-end audio MIDI VST ce includ Pitch Correct pentru editare vocală, VST Amp Rack și VST Bass Amp, Quadrafuzz v2 și multe altele. Un set de 8 instrumente cu peste 3000 de sunete ce includ HALion Sonic SE 3, Groove Agent SE 5, Padshop, Retrologue 2 și LoopMash 2. Unelte inteligente pentru compoziție ce oferă abordări la îndemână pentru progresii de acorduri și construcție armonică precum Chord Track și Chord Pads. VariAudio pentru editare audio în stil MIDI pentru track-urile audio monofonice, armonizare vocală automată și efecte auto-tuning. Full VST Expression 2 cu Note Expression, VST Dynamics și Expression Maps pentru flow-uri de lucru complet integrate cu articulații muzicale, dinamice și cu valori controlabile. Permite integrare de efecte externe și instrumente, sintetizatoare sau procesoare în fluxul de semnal a sequencer-ului. Servicii de colaborare VST Connect SE și VST Transit de tip cloud.
  3. Vand licenta software Cubase Elements 9.5. Ne/iti va trebui un Steinberg E-licenser pentru a muta licenta de pe computerul meu pe al tau. https://www.audiosys.ro/diverse-accesorii-pentru-studio/steinberg/e-licenser/ cheers !
  4. De vanzare un Roland Alpha Juno 2 din 1986 in stare excelenta. Este versiunea japoneza pe 100v. Cumparatorului ii va trebui un step-down transformer. Aproape nici o urma de uzura estetica, iar dpdv tehnic fuctioneaza aproape perfect. De ce aproape perfect. Pentru ca aftertouch-ul nu mai merge. E o problema des intalnita la Alpha Juno 2-uri dat fiind varsta lor inaintata. In rest totul de la conditia tastelor trecand prin port-uri MIDI si alpha dial pana la butoanele de membrana sunt perfecte. Accept si schimburi cu alte scule din aceeasi zona - sinturi cu clapa, rack sau desktop, drum machines, groovevoxes insa pretul creste la 2100. Nu ma intereseaza preamp-uri, mixere, interfete audio, chitari, vioare sau tambale. Hai poate tambale da, dar trebuie sa fie misto de tot Link cu poze reale ale produsului: https://rvrb.io/1986-alpha-juno-2-8dyp0g
  5. Vand interfata audio firewire MOTU 828 MkII in stare excelenta atat estetic cat si functional. Pentru poze astept PM.
  6. Vand Roland Alpha Juno 1 - sintetizator analogic - 49 de clape - 6 voci - 1987 Stare foarte buna. Tastele merg fara probleme, nu au defecte estetice. Carcasa se prezinta foarte bine, nu are defecte estetice. Toate vocile merg perfect, nu are probleme tehnice de nici un fel. Pentru detalii si poze astept PM. Pret fix.
  7. Behringer Deepmind la cel mai mic pret de oriunde: http://www.senia.ro/sintetizator-behringer-deepmind-12/44051-1 Valabil si pt. Deepmind 12D si pt. Deepmind 6.
  8. Zeedo Shop incepand din seara asta. https://www.zeedoshop.ro
  9. Vand Roland XV-5080 in stare foarte buna spre excelenta. Inca are folia pe ecran. Singurul defect estetic: zgarieturi pe carcasa de top si lipsa de 3 suruburi la clapeta pt. SRX-uri. Pret fix.
  10. dupa cum e scris in titlu. caut electribe es-1 (max. 800 ron) sau volca sample (max. 500 ron).
  11. Pret: 1100 Localitate: Bucuresti Contact: 0799968689 Stare: Nou Accept schimburi: Accept schimburi De vanzare un Focusrite Saffire Pro 26 NOU. Accept si schimburi cu synthuri serioase sau anumite interfete audio cu cel putin 8 intrari analogice + diferenta de la mine.
  12. Reintra la vanzare. 350 RON pret nou permanent. Preferabil predare in Bucuresti. Pentru restul tarii adaugati +20 Roni.
  13. Pret: 1575 Localitate: Bucuresti Contact: 0799968689 Stare: Nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand un Vermona Mono Lancet B-Stock direct din magazin. Deschis si la schimburi.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.