www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

golubovici

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by golubovici

  1. Ofer spre vanzare doua produse in stare impecabila folosite de mine pentru un timp foarte scurt. Harley Benton B-650 Black Progressive Series - Este un bass special in 6 corzi - Se pliaza perfect pe toate genurile muzicale - Dozele pot fi setate in modul activ/pasiv - Calitatea este superioara - A fost tinut si cumparat numai pentru sala de repetitii - Se prezinta si functioneaza in stare impecabila Hard Case Thomann (Speciala pentru CHITARA BASS) - Un case folosit doar la cateva deplasari in afara judetului. - Se prezinta in stare impecabila - Ofer ambele chei pentru incuietoare - Protejeaza instrumentul dvs. de orice urme de zgarietura - Este un case ce se prezinta in stare absolut impecabila PRET: 799 lei - NEGOCIABIL NU ACCEPT SCHIMBURI. Produsele pot fi vandute si separat, insa pretul va creste. Pentru mai multe informatii si detalii despre achizitionarea produselor, ma puteti apela la numarul de telefon 0760 370 390. Voi reveni curand cu poze REALE pentru produsele din anunt!
  2. Vand cabinet bass Hartke VX 410 Caracteristici: -4 difuzoare de 10" -putere 400W(Peak), 300W RMS, 8 Ohmi -manere ergonomice -intrari paralele 1/4" jack -constructie plywood -dimensiuni: 66 x 66 x 39cm (HxWxD) Pret: 999 lei Accept schimburi. Pentru mai multe detalii: 0760 370 390
  3. Pret: 1200 RON Localitate: Alexandria Contact: 0768326170 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Mixer-ul Mackie CFX-12 este făcut să susţină sesiuni de înregistrări precum şi concerte live într-un mod profesional şi în acelaşi timp foarte simplu! Vine echipat cu 12 canale dintre care 8 deţin mufă XLR. Singurul motiv al vânzării este nevoia de a cumpără un mixer mult mai mic şi mai compact. Mixerul a fost cumpărat în ianuarie 2015 şi a fost folosit doar în sala de repetiţii, şi în câteva evenimente locale la care am participat cu trupa. Preţul este negociabil, iar pentru mai multe detalii, mă puteţi contacta la numărul de telefon din anunţ!
  4. Pret: 1000 RON Localitate: Alexandria Contact: 0760370390 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Clapa ROLAND JV-1000 este foarte bună pentru aproximativ toate genurile muzicale, având o mulţime de efecte ce vă pot ajuta la melodiile interpretate atat in studio, cât şi pe scenă Clapa fiind fabricată în anul 1993, are doar două probleme : - Butonul de alimentare are mici probleme de contact; - Al 2-lea SOL# din grave are de asemenea probleme de contact cu banda. Aceste 2 probleme pot fi fixate, dar cum nu dispun de suficient timp pentru a le rezolva, am decis ca preţul să fie scăzut faţă de valoarea iniţială. În link-urile de mai jos este expusă o mică parte din efectele pe care le puteţi folosi pe această clapă: *Accept schimburi numai cu diferite WORKSTATION - uri de la ROLAND, YAMAHA, KORG (eventual + o diferenta de bani) sau cu un ARANJOR YAMAHA NPV-80 . * Vă mulţumesc !
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.