www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Toto97

Newcomers
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Everything posted by Toto97

 1. Caut pian electric Roland FP30X (cu output stereo). În perioada 18-21 august am posibilitatea de a-l ridica personal din București sau Constanța. Motivul pentru care îl caut la mâna a doua este bugetul. Mă puteți contacta prin whatsapp. Nu mă interesează aspectul estetic atât cât m-ar interesa funcționalitatea.
 2. Update: nu mă interesează variante la același preț ca în magazin.
 3. Vând clapă MIDI Studiologic SL88 Studio în stare impecabilă atât funcțional cât și estetic. Fără urme de uzură. Dețin factură, cutie originală. Alimentator si pedală originale. Trimit prin curier cu verificare, plata la destinatar. Preț ușor negociabil.
 4. Caut Boss WL-20 Wireless System sau WL-50 în stare de uzură normală. Aștept oferte pe whatsapp prin numarul afisat, sau prin mesaje RGC.
 5. Cumpăr Line6 Helix Backpack în stare bună sau cu minim de uzură. Aștept oferte! Mă puteți contacta pe whatsapp prin numărul afișat, sau prin mesaje RGC.
 6. Caut sistem monitorizare LD Systems MEI 1000 G2 la pret rezonabil. Caut de asemenea si casti Shure SE215-CL. Ma puteti contacta prin whatsapp cu numarul de telefon afisat, sau prin mesaje RGC. Astept oferte!
 7. Vând sintetizator Roland Juno D Limited Edition în stare impecabilă. Nu are nici o urmă de uzură, funcționează perfect. Preț negociabil, trimit prin curier.
 8. 700. ma puteti contacta pe whatsapp (0753106097)
 9. Vând gât Squier telecaster custom. Vine împreună cu cheițe vintage, neckplate si șuruburi. Gâtul e nou, în stare impecabilă. Il vand deoarece folosesc corpul chitarii intr-un proiect personal. Trimit prin curier.
 10. Vând clapă MIDI Arturia Keylab 61 (acest model nu se mai vinde in magazin) în stare impecabilă, estetic și funcțional. Nu are urme de uzură, a fost folosită exclusiv în apartament. O pot trimite prin curier cu verificare, în cutia originală cu accesoriile originale si manualul de utilizare. Schimb cu Roland Juno DI.
 11. Salut, nu ma intereseaza. Caut Headrush sau Helix LT
 12. Cumpar Headrush Pedalboard in stare buna, fara defectiuni, in cutie originala. Astept oferte.
 13. UP! Schimb cu HEADRUSH Gigboard +diferenta din partea cumparatorului!
 14. Vând Axe FX II în stare ireproșabilă. Funcționează perfect. Vine cu cablul de alimentare si 2 cabluri xlr. Preț negociabil. Ma puteti contacta la nr de telefon 0753106097. Se poate incerca doar in Satu Mare, trimit si prin curier cu verificare.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.