www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

alexbergauer

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Clape

alexbergauer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Hello guys and gals, Suntem o trupa de indie rock cu activitate pe piata de circa 1 an si jumate (2 daca punem la socoteala si perioada de incubatie cand intreaga formatie incapea intr-un dormitor), cu destule cantece originale pentru un EP si cateva cover-uri in arsenal. Acum ca tocmai am avut primul nostru concert, ne-am dat seama ca ar fi fain sa primim un nou membru in echipa. Daca-ti place zdranganeala melodica a la Radiohead, Interpol, Los Campesinos, Velvet Underground s.a.m.d si esti basist dedicat (aka nu chitarist care la nevoie canta si la bass) te asteptam sa ne dai un semn prin mesaj privat aici pe RGC sau direct pe Facebook la: https://www.facebook.com/alex.bergauer Cheers & sper sa ne auzim in curand, Alex
  2. Buna, Nu exista subsectiune pentru asa ceva in mica publicitate, asa ca am zis sa-mi incerc norocul aici, sper sa nu fi incalcat vreo regula. Ideea e ca am ramas cu niste invitatii in plus de pe urma unor prieteni care nu mai pot veni. E vorba de abonamente in original care acopera ambele zile de festival, cumparate inainte ca pretul sa lor sa creasca si sa ajunga cat e acum. Le dau tot cu cat le-am cumparat, adica 170 de RON, macar in pierdere sa nu ies. Pentru cei interesati, ne putem intalni la orice gura de metrou din Bucuresti pentru predare.
  3. Buna, De cateva luni am pus bazele unui proiect muzical in Bucuresti. Momentan suntem doi in formatie, un clapar si un chitarist. Ne-ar mai trebui un bassist si un tobosar, dar si alti instrumentisti sunt bineveniti. Avem unde repeta in tihna, fara costuri suplimentare. Pana acum avem 7 cantece originale, neinregistrate inca, in diferite stadii de finisare, plus alte cover-uri in repertoriu, printre care se numara Karma Police - Radiohead; Romeo & Juliet - Dire Straits si Can You Please Crawl Out Your Window? - Bob Dylan. Daca te-ncanta chestii precum asta, sau asta sau chiar si asa ceva, da-mi un semn la alexbergauer@yahoo.com sau direct pe fb: https://www.facebook.com/alex.bergauer Hai sa facem ceva frumos impreuna:)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.