www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

cristianicolau

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Galati

Other Information

  • Gear
    Korg Kronos 73; Korg Nanopad; Yamaha Motif ES7; Epiphone EJ200CE / VS

cristianicolau's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 800 euro Localitate: Galati Contact: 0743057171 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Yamaha Motif ES7. Clapa functioneaza perfect, nu are defecte. Semne de uzura normala (urme de la stativ pe spate etc). Poate fi vazuta in Galati. Clapa vine insotita de husa textila foarte rezistenta si impermeabila + pedala de sustain.
  2. salut, nu ma supara deloc faptul ca "ar fi sarit" colegii ... din contra, sunt de acord cu parerile voastre. Personal sunt foarte multumit de chitara (sunet, aspect) insa jobul nu-mi mai permite sa stau prea mult pe acasa si o mananca praful. Daca gasesc pe cineva interesat, cu care evident sa agreez un pret corect, o dau cu placere pentru a fi utilizata de altcineva. In caz contrar, ramane in toc si ma mai joc cu ea cand ma intorc acasa. Referitor la guitarshop, pretul e altul. Si daca tot si-a pierdut valoarea odata ce a fost scoasa din cutie mai las la pret. Poate devine mai interesant asa. 1650 lei tot pachetul.
  3. Salut, esti interesat sa cumperi si ai platit cu 10% mai putin decat in magazin? Multumesc pentru interventie.
  4. Pret: 1900 RON Localitate: Galati Contact: 0743057171 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand chitara electro-acustica Epiphone EJ200CE / VS. - cumparata noua acum 10 luni - cordar si pragus din os (schimbate cu cele din plastic la achizitie). - coarde noi de buna calitate ELIXIR Nanoweb (coated) 0.11 - bronz - sunet deosebit arata si functioneaza impecabil. oferta este formata din: Chitara - 1500 lei (http://www.guitarshop.ro/chitara-electro-acustica-epiphone-ej-200ce_p2265.html) Hardcase Epiphone Jumbo - 300 lei (http://www.guitarshop.ro/toc-chitara-acustica-jumbo-epiphone_p2280.html) Curea chitara + componente os - 100 lei (http://www.guitarshop.ro/curea-chitara-fender-2-festival-hootenanny_p2911.html) prezentare chitara: setul se vinde complet.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.