www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Zadawn

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Romania

Zadawn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Pret: 450 RON Localitate: Cluj Napoca Contact: 0740409142 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand chitara BC Rich Warlock Bronze folosita relativ putin. Chitara a fost cumparata undeva prin 2009 insa nu a fost utilizata foarte mult. Arata foarte bine si functioneaza perfect. Ii lipsesc trei corzi. Pe langa chitara ofer bonus un combo amp Harley Benton de 15 w. Efectul de distotion al ampului prezinta o defectiune care face ca efectul sa nu prinda decat intr-un anume punct al rotatiei knob-ului ( ma indoiesc ca ar conta, acesta fiind oferit ca si bonus) . Chitara se vinde deoarece mi-am cumparat o alta de ceva vreme. Prefer ca tranzactia sa se efectueze in Cluj Napoca . Pret - 450 RON
  2. Ce zmeu esti tu batrane. Ma retrag. Multumesc tuturor pentru pareri.
  3. M-am uitat putin si parca imi surade si ideea urmatoare : http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/chitara-ro-3/electrice-ro-2/ibanez-art100dx-chitara-electrica+ http://guitarshop.ro/doza-chitara-electrica-emg-85-7_p3427.html Ce parere aveti? Full mahon + un 85 in bridge.
  4. Ceea ce ma nemultumeste la actuala chitara sunt dozele si calitatea lemnului. Tonul in general. As putea intradevar sa iau un set de doze mai bune insa nu cred ca ar merita sa le bag in actuala chitara. Am uitat sa specific faptul ca nu prea m-as complica cu floyd . EDIT: Mi sa pus pata pe acest model http://guitarshop.ro/chitara-electrica-ltd-ec-330-fm-stbsb_p2825.html insa nu dispun de 2000 in momentul de fata.
  5. Salut, As dori ca in viitorul apropiat sa-mi iau inca o chitara electrica insa nu am un buget foarte mare, asta insemnand undeva la 1600 lei. Momentan detin un B.C Rich Warlock bronze de care am fost multumit pana in momentul de fata. Consider ca am progresat si as dori ceva putin mai bun, ceva care sa fie peste ceea ce detin in momentul de fata si ca sunet si ca lejeritate in manuirea acesteia. Cant in principal metal insa imi place sa incerc si alte stiluri din cand in cand. Multumesc anticipat.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.