www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

hardyz65

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Piatra Neamt

Other Information

  • Band
    Crescendo Groove/ Sub Pod.
  • Gear
    Fender squier classic vibe stratocaster 60's
    Blackstar HT-club 50

hardyz65's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Asta nu o face sa nu mai fie intr-o stare buna, doar ca o face mult mai comoda, aluneca mult mai bine mana pe griff.
  2. Pret: 1500 RON Localitate: Piatra Neamt Contact: 0751810102 Link producator: http://www.thomann.de/ro/fender_squier_classic_vibe_strat_60s.htm?sid=47b331824652537f9d1b419381ae5ecc Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara suna impecabil, fara zgomot de fond, se apasa usor, bine setata. I-am inlocuit doza din bridge cu un seymour duncan ssl-6. Prezinta mici zgarieturi pe corp, dar sunt aproape isesizabile. Am smirgheluit tot lacul de pe spatele gatului si aluneca mult mai bine. Pentru mai multe detalii, pm me. Din pacate nu am de pe ce sa fac poze acum, dar o sa fac cumva sa postez la cerere.
  3. Pret: 1000 RON Localitate: Piatra Neamt Contact: 0751810102 Link producator: http://www.a1sound.co.za/pACTION%20VI-A/Cort-Action-Series-Action-VI-A-6-String-Bass-Guitar.aspx Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Doze active, 6 corzi. Bass-ul arata superb, absolut niciun defect si este setat profi. O sa pun si poze cu bass-ul, dar momentan nu am posibilitatea.
  4. Pret: 0 RON Localitate: Piatra neamt Contact: alex.marian5@yahoo.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar boss fb-2 feedbacker/booster urgent. Sunt dispus sa dau undeva la 250 de lei, dar depinde de starea pedalei. Se mai poate negocia oricum. Contant pe mail sau pm
  5. Din moment ce l-am postat aici eu cred ca e un anunt de vanzare. Ca ma grabeam cand am postat si am dat copy paste..e partea a doua.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.