www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AdiHiFi

Active Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Craiova

AdiHiFi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Maine trimit chitara inapoi. Sper sa nu ma tina mult cu banii, am nevoie de alta chitara. La ce modele sa ma mai uit in afara de acesta de care am discutat? Va multumesc tuturor pentru ajutor si imi cer scuze daca am fost mai rau. Asta este, nimeni nu e perfect, nici macar AdiHiFi pentru care s-a facut si o melodie pe aici
  2. Andy, imi fac sange rau doar pentru ca cel de la magazin imi spune ca mai toate sunt asa, mai rau sau mai putin vizibil. Eu ce sa inteleg din asta? Sincer, nu mi-au creat o impresie prea buna cei de acolo, dar ca sa fiu cu obraz, nu o sa le dau numele. Mi-e greu a crede ca nu au vazut treaba asta inainte sa mi-o trimita, orice chitarist o poate vedea si realizeaza ca ceva nu este ok. In plus, nu cred ca se imbina din doua bucati din top atat de diferite, una mica si una enorma.Logic ar fi sa fie egale si sa se imbine la jumatate. Asta este o crapatura, din cauzele spuse de Eugen mai sus sau mai stiu eu din ce alte cauze. As incerca sa iau una sigilata, daca are aceeasi problema o returnez si chiar vin la Bucuresti, de asemenea nu mai aleg Takamine.
  3. La ciocanit, nu imi dau seama. Insa am facut un lucru, mai spre marginile proeminentei am apasat cu degetele si m-am uitat in lumina. Ce se intampla? Dispare acea proeminenta. Asta mie imi spune ca e crapatura pe interior.
  4. Iti multumesc Eugen! Am vorbit chiar acum cu cineva la telefon si mi-a zic cam acelasi lucru, crede ca este o crapatura. A costat 1800 de lei. Nu as vrea sa ma complic sa ii fac ceva, avand in vedere ca nu ma pricep. O returnez si imi dau banii in cateva zile, am vorbit la magazin. E cel mai sanatos asa! Nu e problema de bani, cat de timp pentru a veni in Bucuresti. Si as veni cu masina, ca asa cat dau la tren plus taxi, ajung cam la acelasi pret cu masina. Legat de a cumpara una sigilata, ce ar trebui sa stiu? Ar trebui sa o tin in anumite conditii un timp la inceput?
  5. Am atasat mai jos fotografii si un video, sper sa se poata vedea. https://www.youtube.com/watch?v=yaFH6gUNq7o&feature=youtu.be Poze.
  6. Din pacate, nu pot ajunge la Bucuresti sa vad o chitara, aici am doar magazinul Muzica care e foarte slab in materie de instrumente bune, asa ca am riscat si am luat un model de chitara expus in magazin. V-am intrebat daca s-o iau sigilata si ati zis ca nu e televizor si am fost luat in ras atunci. Eu nu am incredere in romani, au mintea de a insela, de a nu fi corecti. Nu vreau inca sa dau numele magazinului de unde am luat-o, sper sa nu am probleme cu ei.
  7. leopold, exact asta e, pare o imbinare vizibila si se simte si la atingere. Acea imbinare este in lungul fibrei intr-adevar, pe laterala dreapta, partea de jos cum canti la chitara si este mai in centrul chitarei, nu ajunge pana in marginile chitarei. ramurel, vezi ca se poate sa raspunzi si bine? nu stiu daca este o fisura, dar nu vreau sa ajung la una, imi e ca in timp sa nu crape, e clar ca acolo au fost imbinate doua bucati, dar exista o tensiune daca este asa vizibil de acum. karpi, poze mai perfectioniste decat una macro facuta cu telefonul unde se vede chiar si imaginea ferestrei in chitara cum e deformata de acea imbinare, ce pot face? am explicat/detaliat totul, chiar daca pozele nu ajuta, desi se vede clar ca imbinarea aia nu e perfecta. As vrea sa o returnez in termenul legal si sa iau alta, nu cred ca poate veni tot ca asta. In mod normal in comertul online stiu ca sunt 30 de zile, altii au 15 zile de returnare. Am urmarit pe net mai multe modele si nu am vazut nici una care intr-o lumina sa fie deformata(sa aiba imbinari imperfecte), desi e greu de vazut in orice video treaba asta.
  8. Multumesc pentru raspuns, Eugen. Ideea este ca pe chitara asta cele doua bucati nu sunt taiate la jumatate si nu se imbina la jumatatea chitarei, acea cuta(umflatura subtila) este in partea de jos a chitarei si nu este pana in margini, asta e problema.
  9. Iti multumesc mult pentru melodie M-am distrat copios ) Puteai sa mai lucrezi la ea putin totusi...Dar cu pupatul ce a fost? Ca ala nu l-am inteles sau nu am vrut sa il inteleg..In rest, m-am distrat rau! )
  10. Tudorzzz, din pacate nu se vede acel video, ca si in cazul meu dealtfel. Poti spune ce era in el sau ce vroiai sa zici?
  11. Si unde confirma acel video ca top-ul unei chitare acustice e facut din doua sau mai multe bucati?
  12. Kibis, unde vezi tu ca eu critic modul in care canta el, avand in vedere ca nu stiu cum canta? Am intrebat altceva si mi se raspunde altceva, minte ingusta aveti incat sa deviati atat? Nu vreau decat sa raspunda cineva ok, sanatos la cap legat de ceea ce am intrebat. Altceva pe langa nu ma intereseaza, cum canta unul sau altul, ca eu nu discut aici decat de chestii legate de mine, iar ca sa le inteleg, e nevoie de oameni sanatosi mental si care nu sunt agramati. E simplu, ocoliti subiectul meu, daca nu aveti nimic de spus.
  13. Astept un raspuns pe care sa il inteleg si eu, nu de la un retardat. Daca o schimb, as putea gasi una cu top-ul intreg, nu din 2 bucati? Asa se fac toate? Intreb pentru ca nu stiu cum ar trebui sa fie.
  14. Salut! Mi-a ajuns chitara, arata foarte bine, suna bine pentru cat stiu eu sa o zdrangan acum, ce vroiam sa va intreb: este normal ca top-ul(fata chitarei) sa fie din doua bucati(una mare si una mica) si sa se vada unde se imbina si sa se simta un pic la atingere? Am vorbit cu cei de la magazin si mi-au zis ca toate vin cu top-ul facut din mai multe bucati, ca sa previna fisurarea cand se usuca lemnul, ceea ce mi se pare o poveste! Poate ma insel, dar mie imi e sa nu fisureze asa, fiind din doua bucati...Se vede si intr-o poza mai jos sau in video. https://www.youtube.com/watch?v=sJAq-X4Pc-4
  15. In spatele calculatorului esti viteaz? Sezi acolo daca nu ai nimic interesant si constructiv de spus!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.