www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

marian daniel

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Tarnaveni

marian daniel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Am scos corzile si am reasezat cablul acela. Am pus inapoi corzile si nu mai suna, Sper sa nu reinceapa iarasi. Pana acum e rezolvata problema.
  2. http://postimg.org/gallery/3er1qm3m4/1af6db33/ aici sunt niste poze. Si ma intreb oare nu din cauza acelui fir cu albastru care a ramas neizolat in varf?
  3. http://www.fileshare.ro/e31295990aici am pus o inregistrare cu bazaitul. Mentionez ca am batut cu degetul in corpul chitarei, si atunci se face si mai puternic bazaitul. deci este ceva din corp. Chiar si daca nu cant si bat cu degetul in corp face un zgomot urat.
  4. Nu, cheitele nu au niciun fel de problema. Nu se invart in gol si nici nu se dezacordeaza.
  5. Dar nu tot timpul face asa. Ma gandesc sa nu fie ceva in corpul chitarei dezlipit, si sa faca zgomot din cauza vibratiei corzilor. Ca nu seamana cu fret-buzzul, suna mult mai enervant.
  6. Salutare. De vreo 2 zile imi bazaie chitara. Nu este fretbuzz, bazaie doar corzile libere. Mi-ul(gros), Re-ul si La-ul. Bzaitul se aude de undeva din corpul chitarei. Este vorba despre o electro-acustica Fender T-bucket 300. A mai patit cineva asa? ce ar putea fi? Multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.