www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

FSergiu

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by FSergiu

 1. mai multe poze aici: https://www.olx.ro/oferta/chitara-electrica-jackson-js32rt-cu-floyd-rose-IDcfPUl.html !!! Accept schimburi doar cu Squier Telecaster din aceeasi gama de pret !!!
 2. Pedala e varianta cu alimentare prin jack de 3.5mm. O am de 2 ani si nu are zgarieturi sau alte defecte. Testare, predare personala in Bucuresti.
 3. Amplificator chitara electrica 40-60W VOX VT40+ cumparat in 2016, a fost tinut doar in dormitor si folosit cam 2 ani jumate. Nu are zgarieturi, nu prezinta urme de uzura (e doar prafuit pentru ca nu il mai folosesc si tocmai de asta il vand) Suna foarte bine, nu e ca orice amp la pretul asta (are o lampa in preamp si multe amp voicing-uri, efecte foarte bune). Ampul este acasa, in Ramnicu Sarat, Buzau, Pot sa il aduc in Bucuresti pentru predare personala. Pretul este usor negociabil. Nu sunt interesat de schimburi.
 4. Salut! Trupa din Bucuresti (3 membri), cautam spatiu amenajat pentru repetitii. Avem nevoie de o sala preferabil antifonata. Spatiu: preferabil 25-40mp. Ne intereseaza spatiul, deoarece avem echipamentul propriu. Orice zona ne poate interesa, insa accesul la metrou e un criteriu care ne-ar ajuta mult. Informatii de orice fel ce ne-ar putea ajuta sunt bine-venite.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.