www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Efrimovici

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Efrimovici

  1. Buna am 23 de ani si sunt chitarist disponibil pt repetitii
  2. Buna sunt chitarist in bucuresti. Daca vrei sa ne intalnim la o repetitie da-mi mesaj cu ce melodii sa invat
  3. Pret: 450 RON Localitate: Constanta Contact: razvane@me.com su PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Doresc sa vand acest amplificator deoarece il am de un an si l-am folosit foarte putin din cauza vecinilor. Este un mic amp solidstate cu un sunet bun,versatil care are ADN-ul marshall.Am putu sa cant cam orice cu el( mai putin death metal). Este intr-o conditie foarte buna.
  4. Pret: 600 RON Localitate: Constanta Contact: razvane@me.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Caut pedala specificata,daca se poate cu alimentator inclus. Platesc pretul specificat (negociabil) cu conditia ca pedala sa fie in stare buna
  5. Pret: Aprox 750 RON Localitate: Constanta Contact: razvane@me.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Doresc sa vand (scap de) aceasta chitara. Doza in middle nu functioneaza deoarece am incercat sa fac un fel de killswitch in rest este in stare buna,asa cum a venit din fabrica.
  6. Am un Ibanez GRG 270B daca te intereseaza. pret negociabil in jur de 300 de lei.Este ok pt incepatori, are un gat foarte comod care imi place mult.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.