www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Misu13

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Sfantu Gheorghe Covasna

Misu13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Da , intr-adevar, chiar acum cateva minute am incercat sa cuplez la o priza impamantata si nu se mai aude , evident la maxim un sunet cat de cat tot se aude , dar e de 10 ori mai bine ca inainte.Multumes mult
  2. Am editat probabil fix cand tu scriai mesajul,mi-am dat seama ca are dreptate.
  3. Cand de exemplu pun cat de putin degetul pe bucatica de metal care fixeaza cablul in jack-ul de conectare de la chitara sunetul dispare... Pe cablu am dat vreo 40 de lei. Dozele sunt humbuckers. Cu ecranarea nu cred. Solutia sa zicem ar fi sa conectez amplificatorul la o priza impamantata?Cred ca am doar una in apartament si ar trebui sa scot centrala.
  4. Salut, mi-a venit acum 3 zile amplificatorul peavey vypyr 30. Problema mea este urmatoarea: cand las corzile libere apare un bazait, dar unul pe masura, adica daca dau volumul la amplificator undeva la 3 iar la chitara 3-4 deja apare..Se aude pe masura ce maresc volumul.Indiferent daca dau mai tare din chitara sau din amplificator, se aude.Este unul destul de deranjant, adica am mai intrebat un prieten daca e ceva in neregula si el a zis ca nu ca si lui ii face asa, dar cu siguranta daca ar veni si ar auzi si-ar schimba parerea.Mentionez ca sunt 0 la capitolul muzica,adica nu pot da detalii prea concrete si coerente,dar cablul este unul de 6.3 luat de la un magazin specializat intr-ale muzicii , nu de la chinezi.Ar putea cineva sa ma lamureasca?
  5. Da o sa ma duc in brasov la M&C Musical parca acolo aveau niste carti..Mersi mult, o sa caut , o sa incerc. Ca doar e spre binele meu si imi place..Asa ciudat e sa nu sti nimic , dar intr-un fel imi place.Pana la urma nici van halen nu s-a nascut scolit in chitara..Mersi mult maine o sa ma uit in mare parte la ce mi-ai dat, si o sa imi caut pentru o luna 2 poate si un profesor care sa ma invete basics-urile,caci mai mult nu cred ca ar trebui.
  6. Salutare.Am 16 ani , acum 2 zile mi-a venit amplificatorul peavey vypyr 30,desi chitara o aveam cu jumatate de an inainte .Ma rog, nu asta conteaza. Ideea e urmatoarea:nu stiu absolut nimic,nu stiu cu ce sa incep.Presupun ca ar fi o idee destul de proasta sa incep din prima sa cant o melodie sau ceva.Am facut niste exercitii de incalzire si riffuri gen Smoke on the water si I can't get satisfaction,foarte usoare.Problema mea e urmatoarea, ma uit din cand in cand pe forum si pur si simplu nu stiu nimic despre teorie, dar nimic, si tind sa cred ca "e prea tarziu" e doar un mit idiot.M-ar putea ajuta cineva cu niste sfaturi , orice , link-uri , as fi fericit sa dau de cineva care le-a salvat pe toate intr-un notepad sau ceva. Problema e ca eu sunt chiar la punctul 0 ..Adica vorbiti cu cel mai neexperimentat om in materie de muzica.Daca cineva e binevoitor sa imi faca o lista cu ce ar trebui sa invat, ce inseamna si cu ce m-ar ajuta, sau ceva linkuri as fi extrem de recunoscator .
  7. Da-mi un pm cand intri,vreau sa dau comanda chiar azi..Sa imi dai un pm cand intri.
  8. Salut,iti pot oferi 450 lei pe amplificator.daca da, platesc prin ramburs,fan - courier.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.