www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Made

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Slobozia

Other Information

  • Gear
    Epiphone Les Paul 100
    Vox StompLab 2G

Made's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ok, multumesc mult de sfat
  2. Pai si daca nu trebuiesc schimbate atunci ce ar trebui sa-i fac, sa-i verific lipiturile ?
  3. Da, am impamantare.. si asa mi-a spus si mie un profesor de muzica, ca am ceva, un fir despris... Insa nici de doze nu mi-a spus ca sunt extraordinare, ca prind un zgomot. De aceea m-a gandit sa le schimb ,insa nu prea sunt expert in doze si chitare (nou in "treaba" cu muzica) si de aceea astept sfaturi.
  4. 1. Majoritatea persoanelor cu care am cantat... Dar ma bazez mai mult pe reprosurile unor oameni cu experienta si care au o ureche cat de cat formata. 2. Chitara este folosita intr-o trupa de garaj, repetitii in casa... nu am ampuri puternice pentru ca nu am posibilitatea sa le achizitionez 3. Chitara intra direct in amplificator, intr-adevar cand iau mana de pe corzi se aude un bazait, mi s-a spus ca am "brum" ( cred ca se scrie) pe doze. Si scuze pentru treaba cu topicul nou... Sunt nou pe aici si nu stiu cum merg lucrurile
  5. Salut ! Am o chitara Epiphone LP - 100 achizitionata in august, si mi se tot reproseaza ca dozele nu sunt extraordinare (700T Humbucker - bridge, 650R - neck), ca se aude un zgomot de fond. Ma gandesc sa le schimb si daca ati putea sa ma ajutati, sa-mi dati o idee cu ce sa le schimb, fac bine, nu ... Va multumesc !
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.