• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

max_id

Newcomers
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  0%

max_id last won the day on May 13 2015

max_id had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

About max_id

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  bistrita
 1. 0770 430 907 nr. Meu de tel. Nu e secret.
 2. vând

  Salutare! La mine a ajuns chitara, ambalata corespunzator si intacta. Ma declar multumit si de chitara si de servicii. Toate bune si frumoase si alea blonde si alea brunete!
 3. E doar o parere personala. Am eu un fix* cu tuburile. Cand vine vorba de gusturi... pot dor sa zic ca respect parerea fiecaruia. E complicate astea cu ce auzi* si cu ce simti*. Toate cele bune!
 4. Facusem la un moment dat ceva cu MIDI pt. guitarrig ....da PC-ul nu o sa sune niciodata k TUBul. In principiu se poate face, nu m-am gandit. Posibil ca tre sa schimb doar viteza de pe 9600 cu cat imi merge acum serialul si datele ce le tansmite pedala. E... si tre implementat si MIDIstore, ala, pt. fiecare comanda.....ceva de genu.
 5. Sal. Aceasta e schema dupa care l-am facut. Am si eu o intrebare: Etajul final intra repede in break-up*? Dupa mine ....as vrea sa-l tin doar acolo in clipping. Acolo i place, acolo suna fain. Idea e ca tre vazut xact ce etaj itzi intra prea repede pe distoarse pt. gustul tau*. Poate fi defazorul....poate fi....(inca nu am vaz schema de la HT-20). P.S. Sper ca nu suntem offtopic cu discutia asta.
 6. Ioi, "umatorul"! Vio daca ai sti ce ma roade sa ma mai apuc de unul! Nu stiu cum sa fac sa bag o zi de marti intre joi si vineri....
 7. Doar la o atingere de... picior. Comutare a modurilor de lucru de pe fiecare canal, comutare intre canale, comutare pot. master si fxloop ON/OFF. Moduri de lucru si selectie pot. master memorabile pt. fiecare canal in parte. Afisarea selectiei efectuate cu ajutorul led-urilor bicolore si a unui afisaj cu 16x2 digiti. Alimentarea pedalei si comunicarea ei cu amp.-ul se realizeaza cu ajutorul oricarui cablu stereo cu jack6,3.
 8. Aici ai mare dreptate!!! O fi in alta limba:)) he he ( glumeam). am dat cu negru peste . Oricum, esti primul care a observat. Sal. 4n7 dar am mai adugat ceva. O sa postez dincolo schema.
 9. Sal. da sunt din Bistrita. E o idee buna, asa o sa putem vedea live ce si cum. Eu unul cant la chitara(cred ca asta fac) doar de doi ani si tot de atunci am inceput sa ma bag la amp.-uri cu tuburi. Ce am inregistrat e un Tenson si... la nivelul meu de cunostintze.. O scula k asta sunt de parere ca trebuie sa si stii sa o folosesti. Tinem legatura. Toate cele bune.
 10. Al doilea amp. pe tuburi construit de mine sub indrumarea unui mare maestru in ale tuburilor. Discutam despe un amp. de chitara cu preamp.-ul inspirat din JVM205 si etajul final cu EL34 in contratimp si bias automat. Postez si aici doar in idea de a afla pareri noi despre... ***************************************************************************************** MAX_ID amplification Model: MOCAN Canale: x2 Moduri: x3/Canal Wati: vre-0 25 (trece pe distoarse undeva pe la vre-0 30 ) Controale: Gain, Treable, Middle, Bass, Volume, Reveb x2, Channel select, Master select Channel mode x2, FXreturn, FXsend, MIXfx, Presence, Resonance Master volume x2, Master vol. select. Tub.preamp: 3x 12AX7WA 1x 12AX7LPS Tub.poweramp: 1x 12AX7WA 2x EH EL34 Tub.@ 1x EM84 Efect: Reverb BELTON BTDR-1H Efect loop: Serial/Paralel - selectabil IO: Intrare instrument FX send, FXreturn Iesire preamp Intrare poweramp. speaker out 4 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm Footswitch https://www.youtube.com/watch?v=nb8oG2TwR9o home made recording. dif.: no name> mic: no name. > laptop dell