www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

max_id

Newcomers
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    bistrita

max_id's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputation

  1. 0770 430 907 nr. Meu de tel. Nu e secret.
  2. Salutare! La mine a ajuns chitara, ambalata corespunzator si intacta. Ma declar multumit si de chitara si de servicii. Toate bune si frumoase si alea blonde si alea brunete!
  3. E doar o parere personala. Am eu un fix* cu tuburile. Cand vine vorba de gusturi... pot dor sa zic ca respect parerea fiecaruia. E complicate astea cu ce auzi* si cu ce simti*. Toate cele bune!
  4. Facusem la un moment dat ceva cu MIDI pt. guitarrig ....da PC-ul nu o sa sune niciodata k TUBul. In principiu se poate face, nu m-am gandit. Posibil ca tre sa schimb doar viteza de pe 9600 cu cat imi merge acum serialul si datele ce le tansmite pedala. E... si tre implementat si MIDIstore, ala, pt. fiecare comanda.....ceva de genu.
  5. Sal. Aceasta e schema dupa care l-am facut. Am si eu o intrebare: Etajul final intra repede in break-up*? Dupa mine ....as vrea sa-l tin doar acolo in clipping. Acolo i place, acolo suna fain. Idea e ca tre vazut xact ce etaj itzi intra prea repede pe distoarse pt. gustul tau*. Poate fi defazorul....poate fi....(inca nu am vaz schema de la HT-20). P.S. Sper ca nu suntem offtopic cu discutia asta.
  6. Ioi, "umatorul"! Vio daca ai sti ce ma roade sa ma mai apuc de unul! Nu stiu cum sa fac sa bag o zi de marti intre joi si vineri....
  7. Doar la o atingere de... picior. Comutare a modurilor de lucru de pe fiecare canal, comutare intre canale, comutare pot. master si fxloop ON/OFF. Moduri de lucru si selectie pot. master memorabile pt. fiecare canal in parte. Afisarea selectiei efectuate cu ajutorul led-urilor bicolore si a unui afisaj cu 16x2 digiti. Alimentarea pedalei si comunicarea ei cu amp.-ul se realizeaza cu ajutorul oricarui cablu stereo cu jack6,3.
  8. Aici ai mare dreptate!!! O fi in alta limba:)) he he ( glumeam). am dat cu negru peste . Oricum, esti primul care a observat. Sal. 4n7 dar am mai adugat ceva. O sa postez dincolo schema.
  9. Sal. da sunt din Bistrita. E o idee buna, asa o sa putem vedea live ce si cum. Eu unul cant la chitara(cred ca asta fac) doar de doi ani si tot de atunci am inceput sa ma bag la amp.-uri cu tuburi. Ce am inregistrat e un Tenson si... la nivelul meu de cunostintze.. O scula k asta sunt de parere ca trebuie sa si stii sa o folosesti. Tinem legatura. Toate cele bune.
  10. Al doilea amp. pe tuburi construit de mine sub indrumarea unui mare maestru in ale tuburilor. Discutam despe un amp. de chitara cu preamp.-ul inspirat din JVM205 si etajul final cu EL34 in contratimp si bias automat. Postez si aici doar in idea de a afla pareri noi despre... ***************************************************************************************** MAX_ID amplification Model: MOCAN Canale: x2 Moduri: x3/Canal Wati: vre-0 25 (trece pe distoarse undeva pe la vre-0 30 ) Controale: Gain, Treable, Middle, Bass, Volume, Reveb x2, Channel select, Master select Channel mode x2, FXreturn, FXsend, MIXfx, Presence, Resonance Master volume x2, Master vol. select. Tub.preamp: 3x 12AX7WA 1x 12AX7LPS Tub.poweramp: 1x 12AX7WA 2x EH EL34 Tub.@ 1x EM84 Efect: Reverb BELTON BTDR-1H Efect loop: Serial/Paralel - selectabil IO: Intrare instrument FX send, FXreturn Iesire preamp Intrare poweramp. speaker out 4 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm Footswitch https://www.youtube.com/watch?v=nb8oG2TwR9o home made recording. dif.: no name> mic: no name. > laptop dell
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.