Hotsauce75

Newcomers
 • Content count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About Hotsauce75

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Amberdawn

Recent Profile Visitors

3,336 profile views
 1. Hotsauce75

  vând Bass Squier Vintage Modified Jazz Bass

  S-a vandut ! Se poate inchde ! Multumesc RGC
 2. Hotsauce75

  Luna Amara - Antidot

  Big like !!! Multumim !!!!
 3. Salut am o chitara Dimavery (copie strat) cu husa cablu strap si garantie 400 ron
 4. Hotsauce75

  vând Vand Bass Jackson David Ellefson Cb-X Bass

  Ofer la schimb un squer jazz bass si o chitara dimaveri noua http://esound.ro/chitare-si-chitare-bas/chitare-electrice/dimavery-chitara-electrica-st-303-amber.html PM pentru detalii
 5. Hotsauce75

  vând Warwick Rb Streamer Std 5 Honey Ofc Chrome

  Salut nu te intereseaza un squier jazz bass ? in conditie buna , grufful nu are probleme partea electrica functioneaza perfect Iti ofer si o chitara electrica Dimavery nou nouta http://esound.ro/chitare-si-chitare-bas/chitare-electrice/dimavery-chitara-electrica-st-303-amber.html ( Fara alte diferente de bani )
 6. Pret: 1250 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0747473771 / tudor_nica23@yahoo.ro Link producator: http://www.fender.com/en-RO/squier/series/vintage-modified/vintage-modified-jazz-bass-70s-maple-fingerboard-olympic-white/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi In afara de mici zgarieturi normale ( care la o distanta de 1 m nu se observa ) nu prezinta nici un defect . Grifful este drept , nu falseaza , toate notele se aud perfect ! Corzile sunt putin vechi dar vine cu un set de corzi de rezerva . Partea electrica este foarte buna , nu are noise , volumele si tonul functioneaza perfect . Bass-ul vine cu o curea Fender , o husa Fender si un cablu chitara ! Accept schimburi doar cu Bass-uri active , de preferat cu 5 corzi Un mic demo :
 7. Pret: 400 Ron Localitate: Bucuresti Contact: 0747473771 Link producator: http://esound.ro/chitare-si-chitare-bas/chitare-electrice/dimavery-chitara-electrica-st-303-amber.html Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Nu accept schimburi ! Vine cu Husa si Strap ! Momentan nu am poze deoarece chitara este la Campulug Muscel , iar eu la Bucuresti , dar o sa revin luni cel tarziu cu poze !