• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

Hotsauce75

Newcomers
 • Content count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About Hotsauce75

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Nume
  Nica Tudor
 • Trupa
  Amberdawn

Recent Profile Visitors

3,105 profile views
 1. vând

  S-a vandut ! Se poate inchde ! Multumesc RGC
 2. Big like !!! Multumim !!!!
 3. Salut am o chitara Dimavery (copie strat) cu husa cablu strap si garantie 400 ron
 4. vând

  Ofer la schimb un squer jazz bass si o chitara dimaveri noua http://esound.ro/chitare-si-chitare-bas/chitare-electrice/dimavery-chitara-electrica-st-303-amber.html PM pentru detalii
 5. vând

  Salut nu te intereseaza un squier jazz bass ? in conditie buna , grufful nu are probleme partea electrica functioneaza perfect Iti ofer si o chitara electrica Dimavery nou nouta http://esound.ro/chitare-si-chitare-bas/chitare-electrice/dimavery-chitara-electrica-st-303-amber.html ( Fara alte diferente de bani )
 6. Pret: 1250 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0747473771 / tudor_nica23@yahoo.ro Link producator: http://www.fender.com/en-RO/squier/series/vintage-modified/vintage-modified-jazz-bass-70s-maple-fingerboard-olympic-white/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi In afara de mici zgarieturi normale ( care la o distanta de 1 m nu se observa ) nu prezinta nici un defect . Grifful este drept , nu falseaza , toate notele se aud perfect ! Corzile sunt putin vechi dar vine cu un set de corzi de rezerva . Partea electrica este foarte buna , nu are noise , volumele si tonul functioneaza perfect . Bass-ul vine cu o curea Fender , o husa Fender si un cablu chitara ! Accept schimburi doar cu Bass-uri active , de preferat cu 5 corzi Un mic demo :
 7. Pret: 400 Ron Localitate: Bucuresti Contact: 0747473771 Link producator: http://esound.ro/chitare-si-chitare-bas/chitare-electrice/dimavery-chitara-electrica-st-303-amber.html Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Nu accept schimburi ! Vine cu Husa si Strap ! Momentan nu am poze deoarece chitara este la Campulug Muscel , iar eu la Bucuresti , dar o sa revin luni cel tarziu cu poze !