www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Fizz

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Fizz

  1. Fizz

    Păreri Voce

    Având în vedere că mai înregistrez câte o piesă care îmi place mult ocazional ( asta înseamnă la câteva luni...din decembrie de când am postat acele melodii nu am mai încercat nimic pentru că sunt în an terminal și sunt ocupat cu învățatul ), nu cred că e chiar așa rău la cât cunosc eu legat de acest domeniu ( aproape nimic ). Cum îți pot răspunde la întrebarea ta? Aș fi mulțumit dacă ar suna precum originalul, nu crezi?. Eu am postat asta pentru ca voi, cei care vă pricepeți mai mult în acest domeniu să îmi spuneți ce credeți. Sunt conștient că din punct de vedere al tehnicii și multe alte aspecte care trebuie respectate pe care probabil voi le știți, dar eu nu le știu nu e foarte bine, dar voiam să aflu de la voi cum sună vocea mea pe acest gen și ce credeți voi. Mersi !
  2. Fizz

    Păreri Voce

    Salut! Acum câteva zile mi-am reamintit această piesă minunată de la Iron Maiden și am simțit nevoia să încerc și eu să o cânt. Am înregistrat doar puțin începutul...uitați ce a ieșit . Aș fi curios să vă aflu părerea legată de această înregistrare pe care am făcut-o...cum sună vocea mea, dacă se potrivește pe acest gen și orice alte critici aduse de voi care sigur mă vor ajuta. Mulțumesc! Fear of the dark instr 3.mp3
  3. Fizz

    Păreri Voce

    Salutare! Nu am mai fost activ o perioadă de timp și astăzi am intrat să văd ce mai este pe forum . Vreau să vă mulțumesc pentru că mi-ați împărtășit părerile voastre sincere și vreau să spun că mă bucur mult că există o astfel de comunitate cu astfel de oameni, minunați. Vă doresc tuturor o zi bună!
  4. Fizz

    Păreri Voce

    Ştiu ca unele părți din melodiile postate nu sună deloc bine şi că nu mi-au ieşit, dar nu am stat să le înregistrez până îmi ies cât de cât cum trebuie. Unele părți mi se pare că sună bine. Oricum, am observat că mă incomodează puțin atunci când cânt melodiile cu negativ...poate pentru că nu îmi mai aud bine propria-mi voce. Ceea ce vreau să spun este că parcă mă descurc mai bine fără negativ...cânt mai relaxat. De exemplu la melodia "Stay" cred că sună decent până pe la 2:30...sau uite, la melodia lui Bruno Mars, "when i see your face" ăla de la secunda 53 mi se pare genial...îmi place mult de tot cum sună. Pe RHCP mi se pare că sunt cât de cât constant în ceea ce priveşte volumul. Poate nu m-am exprimat prea bine, dar cred că ați înțeles voi la ce mă refer. A...şi să nu uit, mulțumesc că v-ați făcut puțin timp pentru a-mi asculta coverurile şi pentru a lăsa aici un reply. L.E: Pentru cei care au ascultat mai multe dintre melodiile pe care le-am postat, mi-as dori să știu care vi s-a părut vouă că mi-a ieșit cel mai bine dintre ele dacă se poate. Mersi !
  5. Fizz

    Păreri Voce

    Salutare! Aș fi foarte bucuros dacă v-ați putea scrie aici părerile în legătură cu vocea mea. Nu am deloc experiență în acest domeniu, mai cânt uneori când mă plictisesc și de ceva vreme am început să și înregistrez să văd cum sună. Am câteva piese cântate de mine și înregistrate pe care le voi atașa, unele sunt doar fragmente, altele întregi. La unele dintre ele m-am mai pierdut prin versuri pe alocuri pentru că pe toate le-am cântat cu versurile în față, iar pe majoritatea nu le știu până la sfârșit cum sună.( gen știu jumătate din piesă ). Piesele sunt înregistrate cu un microfon atașat unei perechi de căști (headset), slab calitativ. Mulțumesc! Rihanna - Stay ( S.Cover ).mp3 Bruno Mars - Just the way you are ( S.Cover ).mp3 Ed Sheeran - I see fire ( S.Cover ).mp3 James Blunt - Goodbye my lover ( S.Cover ).mp3 Rihanna - Unfaithful ( S.Cover ).mp3 Linkin Park - Numb ( S.Cover ).mp3 Passenger - Let her go ( S.Cover ).mp3 Red Hot Chili Peppers - Californication ( S.Cover ).mp3 Ne Yo - So Sick ( S.Cover ).mp3
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.