www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

flasshunter

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

flasshunter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Nu sunt chiar boxe de calculator din alea micute este un sistem 5.1 surround, de el mi-e mila Mixerul orium il iau, dar nu mai voiam sa observ ca mai am nevoie de ceva nou apoi:)) Va multumesc mult pentru ajutor!
  2. Eu am un buget redus si incerc sa folosesc ce am deja, nu imi doresc sa cant pe undeva, doar asa in casa sa ne distram dar totusi sa se inteleaga ce cantam. Imi e frica sa nu ard boxele (nu sunt boxe speciale pentru asa ceva, e un sistem mai vechi folosit pentru muzica de pe calculator).
  3. Salut, As dori si eu sa stiu cum pot sa leg orga chitara si microfonul(cu phantom power) pentru a se auzi intr-un amplificator. Din ce am inteles am nevoie de un mixer si m-am uitat la Behringer 502 sau 802 (in cazul in care mai vrem sa mai punem un microfon mai tarziu). Din mixer dupa ce fac conexiunile pe el, eu am un amplificator la chitara (15V Ibanez GTA10). As putea sa iau out-ul din mixer si sa il pun la acesta sau e mai bine sa il pun in niste boxe? Sau exista alta varianta? Multumesc pentru ajutor
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.