www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

popeye1

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Targu Jiu

popeye1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 400 RON Localitate: Targu Jiu Contact: 0764373738 Link producator: http://www.samsontech.com/samson/products/processors/s-class/s-com-plus/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Este in perfecta stare functionala si estetica. Detaliile tehnice le gasiti in link-ul producatorului. Trimit oriunde in tara cu verificare colet.
  2. Pret: 800 RON Localitate: Targu Jiu Contact: 0764373738 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Celebrul combo Randall RG80 nu mai are nevoie de prea multe descrieri. Solid state cu 2 canale controlat cu footswitch. Difuzorul original si in perfecta stare Celestion G12H-100 12" 8 Ohm de 100W. Amplificatorul scoate 80W la 8 Ohm si 100W la 4Ohm si are doua iesiri separate plus inca una la care se poate lega un cabinet alaturi de combo. Overdrive- distortion si reverb cu arc. Arata impecabil si functioneaza la fel fara nici un fel de probleme. Are schimbate butoanele- doar butoanele, potentiometrele fiind cele originale( am si butoanele originale care se pot monta la loc daca se doreste)-doar pentru estetica. Vine cu footswitch pentru activarea overdrive-ului cu mufa speciala. Produsul este in stare perfecta estetica si functionala, fabricat in SUA.
  3. Am uitat sa precizez ca microfoanele sunt Miniature Lavalier Condenser MicroMic C417/B la ambele seturi.
  4. Pret: 500 RON Localitate: Targu Jiu Contact: 0764373738 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Lavaliera Wireless AKG poate fi folosita pentru instrument cu doza, sau microfon. Este compusa din: Transmiterul AKG PT 51, care se alimenteaza cu o baterie de 9V, are Phantom Power si functioneaza perfect; Reciver AKG SR 51 cu 2 antene; Microfonul original AKG condenser; Alimentator. Totul functioneaza perfect, echipamentele gasindu-se intr-o stare impecabila atat functionala cat si estetica. Nu este produs "China made", acest lucru reflectandu-se in calitate. (Am 2 bucati complete iar pretul este pe bucata).
  5. Pret: 100 RON Localitate: Targu Jiu Contact: 0764373738 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi ZBOX este un transformator de impedanta care regleaza semnalul astfel incat sa fie asemanator cu cel care iese dintr-un amplificator de chitara electrica. Sunetul este superior cand integistrezi demo, cand folosesti programe cu efecte digitale de chitara sau cand conectezi chitara in mixer. - optimizeaza impedanta; - perfect pentru interfete audio, mixere, emitatoare radio, sisteme PA, procesoare FX; - constructie aluminiu. Produsul este nou, nefolosit, Este practic si super eficient. Nu are nevoie de alimentator.
  6. Pret: 200 RON Localitate: Targu Jiu Contact: 0764373738 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Audio Buddy este unul din cele mai populare preamplificatoare de microfon in home recording-ul actual. Motivele pentru aceasta sint usor de inteles: accesibilitate si performanta. Audio Buddy ofera preamplificare profesionala pentru microfon alaturi de intrari de inalta impedanta ideale pentru chitara electrica sau bas. * 2 canale independente de preamplificare, fiecare oferind: * intrare de microfon (pe mufa balansata XLR) cu comutator phantom power 48V * intrare de instrument, de inalta impedanta (pe mufa 1/4˝ TS) * reglaj de gain * LED-uri de indicare a prezentei semnalului Si de clipping * iesire de linie de nivel profesional (pe mufa balansata/nebalansata 1/4˝ TRS) * dimensiune foarte mica Caracteristici tehnice: - Raspuns in frecventa: 5Hz 50kHz (+0, -3dB) - Mic Gain: 60dB maxim - Impedanta intrarii de microfon: 1kOhm - Guitar Gain: 40dB maxim - Impedanta intrarii de chitara: 100kOhm AudioBuddy-ul functioneaza perfect si vine insotit de alimentator. !!! Alaturi de preamplificator ofer BONUS un break out box M-Audio Delta 44(gratis).
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.