www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

paladixi

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

paladixi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 0 RON Localitate: Craiova Contact: 0770503128 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Dupa cum scrie mai sus se cumpara Corp de chitara Tip Stratocaster, De preferat sa fie negru.
  2. Cum adica are cheitele lipite? poti sa pui o poza cu spatele chitarei ?
  3. Pret: 0 RON Localitate: Craiova Contact: 0770503128 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salut Cumpar Epiphone Les Paul Standard sau Custom si Vintage V100!
  4. Dupa cum scrie mai sus se cumpara chitara Tip Les Paul NUMAI VINTAGE SAU EPIPHONE mentionez ca vreau sa fie Ice Tea. Multumesc!
  5. Ma baieti am vazut cateva anunturi pe aici cu niste vintage-uri V100 cu doze duble dar vad ca in magazin sunt cu doze normale, si pe net m-am uitat am vazut mai rar cu doze duble, oare or avea doze originale?Care ar fii mai bune? Va rog lamuriti-ma si pe mine! Multumesc! Imi pare rau pentru intrebarea asta stupida dar chiar nu stiu ce sa fac
  6. Salut Ma baieti exista vintage cu hambuckere duble? in magazin vad numai cu doza normala... vreau sa achizitionez unul cu doza dubla si nu stiu ce sa fac am vazut multe anunturi... da nu sunt sigur daca au dozele originale. Va rog lamuriti-ma si pe mine!!! Multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.