www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

StriKe

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Galati

StriKe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 90 Localitate: Galati Contact: and.luca@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi A fost folosit foarte foarte putin. Vine in cutie originala (poate fi oferit cadou). Pot adauga si poze. Schimb cu cinele splash de 6-8-10-12-13 " Schimb cu snare Sonor Jungle sau Pearl Firecracker sau un snare de dimensiuni reduse + diferenta din partea mea daca e cazul.
  2. Pret: 100 Localitate: Galati Contact: and.luca@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi De vanzare un hi-hat entry level Sabian Solar 14" Daca sunteti interesati, va pot trimite si poze. Nu a fost folosit foarte mult. Schimb cu cinele splash de 6-8-10-12-13 " Schimb cu snare Sonor Jungle sau Pearl Firecracker sau un snare de dimensiuni reduse + diferenta din partea mea daca e cazul. Multumesc !
  3. Pret: 0 RON Localitate: Galati Contact: and.luca@yahoo.com Accept schimburi: Accept schimburi Salut, Vreau sa cumpar 2 cinele splash de 6-8-10-12-13 inch Vreau din astea 2 sa fac un hi-hat ieftin asa ca nu trebuie sa fie aceeasi marca la ambele splashuri, dar trebuie sa fie aceeasi dimensiune. Asa ca daca gasesc 2 splashuri diferite de la 2 useri diferiti, e bine pentru mine. Cumpar snare Sonor Jungle + stativul corespunzator SAU snare Pearl Firecracker + stativul corespunzator Nu am inca un buget in minte. Spuneti-mi ce aveti de vanzare si vedem noi apoi. Multumesc !
  4. Pret: 1500 Localitate: Galati Contact: and.luca@yahoo.com Link producator: http://www.roland.com/products/hd-1/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Setul are 10 tipuri de sunete preconfigurate si iesire MIDI, functioneaza foarte bine cu orice plug-in de tobe. Este foarte compact, se poate transporta extrem de usor. Premier, trei tom-uri, crash, ride si fus. Pedalele sunt foarte silentioase Trimit si in tara !
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.