www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

100Fm

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

1829 profile views

100Fm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Pianist,clapar cu liceu de muzica si conservator,caut trupa de cover-uri,piese proprii care sa aiba posibilitatea de a avea concerte platite. Nu cant muzica populara si manele. Astept mesajele voastre!
  2. Formație de cover-uri cu posibilitatea de a face rost de concerte,căutăm toboșar.Așteptăm mesajele voastre!
  3. Formatie de cover-uri cu posibilitatea de a face rost de concerte,cautam chitarist.Astept mesajele voastre!
  4. Puteti sa specificati ce modele de chitari sunt?
  5. Am citit ce ai scris si chiar nu am putut sa nu-mi spun punctul de vedere asa cum observ ca face toata lumea(toti se contrazic de parca isi fura unii altora banii)!!!
  6. Nu toti oamenii au terminat studiile la Spiru Haret sau alta facultate particulara ce iti ofera o diploma pe bani.Mai exista persoane si nu putine care au studii si sunt foarte bune in domeniul lor.O auditie la ce filarmonica,opera etc vrei tu nu este edificatoare fiindca auditiile sunt de forma. Sa inteleg ca formatiile ce cauta pe aici componenti sunt amatoare dar cu multe pretenitii si atotstiutoare.Pun pariu ca tu cauti doar competenta si profesionalism la locul tau de munca.Daca iti ofera cineva 2000 euro pe luna l-ai refuza fiindca nu exista destula competenta si profesionalism la locul respectiv. Nu am inteles care este problema.Fu 210 si-a spus punctul de vedere.De ce va deranjeaza atat?Suntem inca pe vremea lui Ceausescu?Vreti ca toti sa va cante in struna?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.