www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mugurel21

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Alexandria

Other Information

  • Gear
    Yamaha Tourgear
    Delson HW 41

Mugurel21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Bun. Cred ca puteti sa dati Topic Closed. Am rezolvat. Azi mi-am pus corzile de la Gibson si nu se rup Ma simt implinit gosh. Thanks a lot guys.
  2. Nu. Am corzi de la yamaha. Acum am dat comanda de corzi de la gibson.
  3. Salut, cum se face mai exact un swirl la chitara. O 'desfaci de tot', scoti tot din ea, faci chestia cu vasul, pui culori si restul.. Eh, nu asta e problema. Problema este daca, in principiu, chitara trebuie sa fie alba sau vopsita in alb? De restul ma pot ocupa.
  4. Da, este mi-ul subtire. M-am uitat mai de aproape dar nu e nimic acolo ce ar incomoda-o. Acum m-am uitat mai atent si la cheite dar, cum am spus, nu sunt ascutite. Nu am idee. Prima data cand am schimbat corzile nu am stiut cum, asa ca am scos si bridge-ul de la sistemul tremolo. Scosesem si arcurile. Acum, dupa ce le-am pus la loc, le-am pus mai stramt, gen erau pe ultimul suport si eu le-am pus cu 3 mai inspre mijloc. Cand apas acum whammy bar-ul se apasa mai greu. Coarda se rupe de la cheite, nu de pe fret..
  5. Salut, am o problema de cateva saptamani. Am o chitara yamaha tourgear, am luat-o la set, nu cant pentru a ma face cunoscut, cant de obicei prin tabere, excursii, ieseli la padure etc.. chestii de grup. Problema este ca am schimbat coarda de 3 ori pentru ca s-a rupt, in aceeasi zi. Culmea este ca se rupe doar cand incerc sa cant Layla, o varianta dupa ureche. Am facut bend pe spatiul 12 de pe mi si s-a rupt. Chitara e noua, are cateva luni, la cheite nu e nimic ascutit, acolo se rupe de fiecare data coarda... Help?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.