www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AlexandruBarnea

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Other Information

  • Band
    Fine, it's Pink

AlexandruBarnea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Salut! Nu,din pacate nu sunt interesat de schimburi.
  2. Pret: 700 RON Localitate: Iasi Contact: alexandrubarnea2001@yahoo.com Link producator: https://www.thomann.de/ro/allenheath_zed10.htm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi MIxerul este ca nou si functioneaza impecabil. A fost folosit in studio de cateva ori. Nu prezinta nici un defect. Il vand pentru ca nu il mai folosesc si e pacat sa se puna praful pe el.
  3. Pret: 400 RON Localitate: Iasi Contact: alexandrubarnea2001@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Pedalele sunt in stare de functionare foarte buna. Le vand pentru ca nu le mai folosesc. Pretul este de 200 lei/bucata si nu este negociabil. Pedalele vin fara alimentator. Se pot proba in Iasi. Trimit oriunde in tara.
  4. Pret: 400 RON, negociabil Localitate: Iasi Contact: 0742184945 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand pedala de boost/overdrive Vox din seria Cooltron. Pedala prezinta semne normale de uzura (scrisul aproape ca nu se mai vede), insa functioneaza impecabil. Pret 400 ron, negociabil.
  5. Pret: 70 ron Localitate: Iasi Contact: 0742184945 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Behringer DC9 (dynamics compressor). Pedala functioneaza perfect. Pret 70 ron.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.