www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Gxg_3co

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Epiphone LP-100
    Squier Bullet Strat

Gxg_3co's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Trupa de rock alternativ din Bucuresti cauta tobosar cu experienta cu varsta cuprinsa intre 20 si 28 de ani. Suntem doua chitari, voce si bass asa ca vom incepe proiectul imediat ce il vom gasi. Dorim sa incepem cu coveruri si in timp sa ne compunem si piese proprii. Speram sa ajungem departe asa ca avem nevoie de un om cu pasiune. pentru muzica. Pentru cei interesati ii astept cu un mesaj privat.
  2. Cautam un al doilea chitarist. Genurile de muzica pe care le abordam sunt: rock alternativ, hard rock cu influente blues. In prezent lucram la piese proprii dar facem si coveruri. Exclusiv Bucuresti. Ce cautam la un chitarist: -sa aiba varsta curprinsa intre 20 si 28 de ani; -sa aiba propriile scule; -seriozitate; -dorinta de munca; -vine cu idei proprii dar este si deschis la ideile celorlalti membrii din trupa; -are timp sa repete de cel putin doua ori pe saptamana; -este sociabil; -stie sa munceasca dar sa se si distreze; Daca te revezi prin calitatile de mai sus da-mi mesaj pe forum sau trimite-mi un PM.
  3. Pret: 290 Localitate: Bucuresti Contact: gxg_3co@yahoo.com Link producator: https://www.orangeamps.com/products/guitar-amp-combos/crush-pix-series/crush-pix-cr12l/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Produsul a fost primit cadou si nu a fost folosit. Arata impecabil. Controls: - Egalizator pe 3 benzi - Buton Overdrive - Buton Volum - Iesire casti sau inregistrare Output: 12 w (RMS)
  4. Trupa cu membrii de pana in 26 de ani cautam tobosar dornic sa se afirme. Genurile de muzica pe care le abordam sunt: rock alternativ, hard rock. In prezent lucram la piese proprii dar facem si coveruri. Exclusiv Bucuresti. Ce cautam la un tobosar: -sa aiba varsta curprinsa intre 20 si 28 de ani; -seriozitate; -dorinta de munca; -vine cu idei proprii dar este si deschis la ideile celorlalti membrii din trupa; -are timp sa repete de cel putin doua ori pe saptamana; -este sociabil; -stie sa munceasca dar sa se si distreze; Daca te revezi prin calitatile de mai sus trimite-mi un PM.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.