www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Wizzman

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Wizzman

  1. Am rezolvat. Problema era la un condensator.. acum merge perfect! multumesc pt ajutor.
  2. nu am putut sa-mi dau seama cu oschiloscopul care este sursa problemei insa am observat ca scoate totusi un mic sunet la contactul cu aparatul de masura. 2 rezistente din apropierea jack-ului se incalzesc foarte tare, am masurat rezistenta fara a conecta alimentarea si pareau in regula dar dupa ce conectam alimentarea erau strapunse... m-ar ajuta o schema electrica sau cv.. stiti unde pot gasi?
  3. Nu merge nici un canal, nu se aude apsolut nimic, decat pe intrarea secundara. Mufa am verificat-o, nu este nici o intrerupere. Voi verifica si potentiometrele, posibil cel de la Gain sa fie defect, desi butonul de la Overdrive ar trebui sa-l anuleze.. :-?
  4. Salut! Am cumparat de curand un amplificator ZAR E-10 si din pacate nu am verificat coletul la primire, vanzatorul sustinand ca este 100% functional... Mare greseala. Problema consta in faptul ca nu se aude nimic pe intrarea principala "INPUT". Intrarea secundara "INPUT CD/MP3" functioneaza, deci pot folosi amplificatorul ca sa ascult muzica de la laptop sau sa conectez chitara elecrica cu un adaptor de jack doar ca reglabilele amplificatorului sunt inutile in acest caz. L-am desfacut sa vad daca e ceva ars pe placa si pare ca totul sa fie in regula... Pareri?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.