www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Balagrius

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Arad

Other Information

  • Gear
    jackson js32dk,digitech death metal pedal, fender strat (china replica) guitar, cab+head LEM G80 (80W), drum set MX200 (hat, ride, china sabian cymbals), TAMA iron cobra double bass pedal, emad2 kick drum face, homemade midi drum trigger (works with EZdrummer)

Balagrius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. defapt cred ca si tu ai fost in imagica... )
  2. Salut, momentan suntem 3 (eu- fostul tobar din Katara, voce- fostul solist din Imagica, si un chitarist cu experienta multa dar de care nu stiu prea multe), Intentionam sa facem o trupa de covere si nu numai (balade, blues,rock/hard rock/progresiv metal) dar subiectul e inca deschis la propuneri si negocieri, Scopul e sa jam-uim din placere, mai bem o bere, si sa putem canta si ceva ascultabil pe la nunti, festivale moto, etc daca mai esti interesat da-mi un add pe fb (Leontin Atanasoaei 0740966646)
  3. Salut, am 28 ani, zdrangan la chitara metale grele de aproape 2 ani, dar detin si un set de tobe la care imi mai descarc nervii din cand in cand. Io zic ca ma descurc si prind repede... am rabdare si caut oameni dedicati si cu bun simt. Daca nu ati gasit inca tobar, m-as baga eu la inaintare , cred ca si la bass m-as descurca. mentionez ca setul e millenium dar suna foarte decent, cu fata evans pe snare, si pe kick (emad2), hihat,ride,china toate sabian, pedala dubla tama - iron cobra (face minuni chiar si cu incepatori ) Stau la casa (vlaicu) si detin loc pt repetitii in caz ca e nevoie (vecini intelegatori ) sa fie möshalä!!!! \m/
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.