www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Teh Crimson King

Newcomers
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Krajowa

Teh Crimson King's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Bun. 1. Bugetul l-am mentionat deja, 1500, chiar 1650. 2. Sunt interesat de prog-rock (ex: King Crimson), psychedelic rock (ex: Jefferson Airplane), krautrock (ex: Can) si post-punk (ex: Joy Division). 3. Ca forma cel mai mult ma atrag Strat-urile.
  2. Daca stiam crezi ca mai deschideam topic aici?
  3. Din cate stiu eu nu e nici foarte tare dar nici incet.
  4. Lasand asta la o parte, inca nu ma intretin singur, fiecare banut pus deoparte conteaza mai mult sau mai putin, de asta vreau din start ceva de calitate care sa ma tina o perioada mai lunga de timp si cu care sa-mi pot face treaba.
  5. Bun, am sa ma uit si la mica publicitate. Din moment ce ai spus ca Epiphone-ul din set poate fi util, inseamna ca si SG Specialul e ok?
  6. Am sa ma gandesc, nu de alta dar mi-am zis ca daca gasesc ceva nou si de calitate nu vad de ce n-as profita. Epiphone-ul ala (set) e bun pentru genurile pe care le-am mentionat? Astept cu interes si alte opinii.
  7. Mda, abia acum vad ca si scrie... Acesta, atunci? http://www.guitarshop.ro/amplificator-chitara-fender-mustang-ii-v2_p2725.html
  8. Am in vedere achizitionarea unei chitari, cu buget ceva mai restrans. Pana acum am dat peste vreo doua seturi destul de bune (zic eu), dar pe care totusi nu mi le-as lua, chiar daca sunt incepator, deoarece as prefera un echipament mai bun. Seturile sunt: http://www.guitarshop.ro/set-chitara-epiphone-les-paul-performance-pack_p3275.html http://www.thomann.de/ro/fender_sq_affinity_strat_set_fm10g_bs.htm?sid=b20d61e05ef6fd75dda9c6a79497a6af Din cate am inteles, amplificatoarele nu sunt grozave, nu e recomandat sa fie folosite si in concerte, asa ca am mai facut niste cautari si am dat peste un model pe care-l aveam in minte de ceva vreme: http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-epiphone-sg-special_p744.html Ca amplificator, eu am pus ochii pe urmatoarele doua. Nu stiu daca merge sa fie folosite cu modelul acesta de chitara. As dori niste recomandari daca nu se potrivesc; un amp puternic de minim 50watts si, in caz ca Epiphone-ul nu-i bun pentru post-punk, kraut/prog-rock, sau psychedelic rock [nu imi vin in minte momentan chitaristi din genurile respective care sa-l fi folosit], un alt model (mai) potrivit. Am un buget de 1500 de lei, momentan nu pot sa il maresc. http://www.guitarshop.ro/boxa-blackstar-ht-112-speaker-cabinet_p2475.html http://www.guitarshop.ro/amplificator-chitara-fender-super-champ-sc112-cabinet-80w_p2050.html De asemenea sunt curios cat de bune/rezistente sunt alegerile mele pentru concerte si repetitii mai lungi, pe viitor, pana fac rost de bani si reusesc sa iau scule mult mai bune. Multumesc anticipat!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.