www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alex24233

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Piatra Neamt

Other Information

  • Band
    Solo
  • Gear
    Chitara Golden Ton 4/4,acordor.

Alex24233's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Observand pe parcursul a o sapt. exersand iti dai drumul la mana eu incep usor usor sa schimb acordurile fara sa vreau dar nu la viteze extraordinare . Adica nu ma mai uit unde sa pun degetele. Debea am o sapt. de chitara cand fac acasa . Si nu, chiar fac ,nu mi-am propus.Dar mai termin si sapt asta si reduc pt.ca e obositor pt. mana stanga si trebuie sa fac si pauze ..dar le fac .Iar dupa o zi exersand 3 ore trebuie sa stau o ora fara sa fac nimic cu ea .Si iti spun si tie : tu ai sa vii la mine si ai sa zici (frate da de ce stai atata din primele 2 sapt.) -pt. ca sa pot invata ceva adica la cursa de alergatori bagi viteza cand incepi . Si apropo : nu sunt multi care isi dezvaluie secretele , cum nici tu nu cred ca ai zice nimanui ce secrete ai tu inafara de parinti ...
  2. Imi dedic 3 ore pe zi (1 de incalzire si 2 de exersare ) nu e de ajuns?? Si da stiu 75% din ce ai zis mai am de lucrat la game dar acorduri stiu notele stiu cum sa le gasesc deci nu asta e problema.Eu ma refeream ca nu vreau sa invat despre nu stiu ce mare chitarist .
  3. In primul rand eu urmaresc altceva:sa invat cantece , nu sa ma uit pe la teorii si sa invat despre mari filozofi ai muzicii . Deci in concluzie : 1.N-am nevoie de manual. 2.Cu profesori scartie treaba. Deci am nevoie de exersare si eu v-am rugat sa-mi da-ti detalii despre exercitii nu despre teorii si cele mai bune manuale.Ca de manuale m-am saturat....cat car la scoala.Deci chitara pt. mine e un hobby nu o pasiune
  4. In primul rand am 15 ani ) in fine eu am fost invatat pe o chitara clasica dupa cum am mai spus intr-un comentariu...Mersi mult!
  5. Cam asa ceva ) Mersi asta faceam si cand am facut cursuri de chitara clasica dar nu prea mi-a placut chitara clasica (adica nu suna a chitara)si m-am decis sa-mi iau acustica si trebuie sa ma obisnuiesc cu "gatul chitarii" fiindca e cam ingust fata de cel al chitarii clasice.
  6. Salut RGC!Sunt incepator am o chitara acustica si nu prea prind asa repede acordurile mai ales ( D,G) nu mi-e indemana si nu stiu ce exercitii sa fac... Va rog lasati-mi un site sau chiar voi spuneti-mi niste exercitii.Plus ca mi-e foarte greu pt ca ma dor degetele de la corzile de metal (stiu asta suna banal),dar ce as putea sa fac??Multumesc anticipat!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.