www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vlad995

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Spania

Other Information

  • Gear
    Charvel Desolation DX-1 FR

Recent Profile Visitors

717 profile views

Vlad995's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

  1. Mersi mult baieti! Acum lucrez la un proyect ceva mai rock, utilizand mult pentatonicele si diatonicele, in urmatoarele zile voi urca un video cu o parte din el... Multumesc inca o data si va salut!
  2. Multumesc mult baieti!! otringal, mie mi se intampla la fel, scarile minore si dominante ma incanta, poti sa scoti un sunet "malign" ca sa spun asa care cu altele nu sar putea.... va salut !!
  3. (Nu stiu cu exactitudine daca acest post merge in aceasta categorie, dar nu am vazut niciunul de prezentarii, in acest caz rog sa ma iertati) In primul rand, vreau sa-mi scuzati gramatica, stiu ca va fi foarte rea, si vreau sa-mi cer scuze pentru asta, ma-m nascut in romania dar cu 9 ani am plecat in Spania, acum am 19, si am uitat foarte multa gramatica in acesti 10 anii, inca o data imi cer scuze, sper sa ne putem intelege macar... Cum spuneam, am 19 anii, am inceput sa cant la chitara electrica in iulie 2010. Stilul meu favorit este Black Metal, im plac grupuri stil Arsis, Obscura, Necrophagist....etc Si muzica neoclasica ma incanta, mozart, chopin... dar ascult un pic din toate stilulire muzicale.... Am inregistrat 2 compoziti mele propi amateur, si vi le prezint mai jos, sa vedeti un pic nivelul si un pic cum suna unicul instrument de care dispon acum, o Charvel Desolation DX1 FR. https://www.youtube.com/watch?v=uSp0Pppp9tE https://www.youtube.com/watch?v=zNLhzpTDRvw Pentru a finaliza, sper sa ajut in ce pot pe aicea cu ce stiu si sa invat de la " maestros " care sigur sunt pe aici... Va salut baieti, si ne citim pe aicea, Vlad.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.