www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

calinsalajan

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bihor

calinsalajan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Pret: 2500 RON Localitate: Beius Contact: 0743903414 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand set sonorizare in stare impecabila, doar de un an cumparat. A fost folosit doar in biserica. Schimb cu orga Roland BK5, Korg PA500 etc. Setul este compus din 2 boxe PowerDynamics PDE 12A-2x500 w, stative cu husa pt boxe, cabluri de 10 metri la fiecare,mixer 6 canale cu efect digital. Rog seriozitate !
  2. Va salut ! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un Style Works XT Universal ? Am tot descarcat de pe multe saituri dar nu merge Multumesc mult !
  3. Pret: 500 Ron Localitate: Bihor Contact: 0743903414 Link producator: http://www.theaudioworksuk.com/index.php/citronic-cl82dsp-8-channel-live-effects-mixer.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand mixer Citronic CL82 DSP in stare foarte buna, doar de un an cumparat si folosit mai mult acasa si la cateva evenimente in biserica(nu sunt lautar). Vreau sa-l vand deoarece vreau sa imi cumpar altul mai mare. Suna impecabil.....mai multe detalii la tel sau dati click pe link
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.