www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Baritawn

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Baritawn

  1. Din cate stiu eu, Thomann are sediul in Germania, deci nu am nicio sansa sa probez chitarile de-acolo, si pe langa asta, vreau sa "sprijin" oarecum magazinele din Romania, sa nu zica altii ca nu vreau sa ajut tara.Nu de alta, da' am auzit oameni care se certau pe tema asta. Pece.
  2. Salut, o sa-mi iau destul de curand o chitara noua, si prefer sa o iau din magazin, nu de pe internet. Voiam sa va intreb pe voi, pentru ca eu nu prea am fost in multe magazine, in ce orase pot gasi un magazin..cat mai mare, si de preferat sa pot gasi si chitari PRS.Ideea e sa am de unde alege, pentru ca investesc destul de mult si vreau sa incerc mai multe chitari. Mersi anticipat.Pece.
  3. Nu sunt expert in amplificatoare..Dar din cate stiu eu, vox nu sunt facute pentru metal.Gresesc?
  4. Salut, rgc.O sa-mi cumpar curand un combo si vreau sa stiu parerile voastre.Am cautat foarte mult pe mica publicitate un amplificator care sa nu depaseasca pretul de 1000 lei, in schimb nu am gasit ceva care sa fie pe gustul meu, asa ca imi cumpar unul direct din magazin. Vreau un amp de putere mica, dar nu foarte mica (minim 30 watt), cu 2-3 efecte, potrivit pentru hard rock-metal.Dupa mult timp de umblat pe site-uri, cele mai potrivite mi se par urmatoarele: -Blackstar ID Core.E o serie noua de combo-uri de la blackstar, unul e de 10 w, iar celelalte de 20w si 40w: http://www.thomann.de/ro/blackstar_id_core_40.htm -Line 6 spider spider IV 30. Probabil stiti mai multe despre aceste ampuri decat stiu eu, asa ca nu o sa dau detalii. In cazul in care cineva vinde line 6 spider IV 30/75, sau alte amplificatoare de la Orange, Peavey sau Laney, va puteti lasa ofertele, dar nu vreau ca acest topic sa se transforme intr-unul dedicat vanzarilor, ca sa nu o spun altfel. Va astept cu oferte si opinii.O zi buna!
  5. Pret: 350 Localitate: Onesti Contact: in privat Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, vreau sa cumpar un combo de putere mica, cu care sa pot exersa acasa.Puteti sa va lasati ofertele aici, in schimb cel mai interesat as fi de un Orange crush pix cr20ldx, Line 6 spider IV 15 sau de un Peavey vypyr.Va astept cu propuneri aici sau in privat. O zi buna.
  6. Ma refeream la faptul ca peste 50% dintre postari se refereau la diferentele dintre bolt on si singlecut.Apreciez parerile tuturor, mi-au fost de folos.
  7. Oarecum.Voiam doar sa stiu ce chitara credeti ca e cea mai potrivita, dar numai despre asta nu s-a vorbit aici.
  8. Salut.Stiu ca majoritatea o sa spuna ca depinde de gust, stil si alte lucruri, dar vreau sa stiu opiniile si argumentele profesionistilor.Sunt incepator si vreau sa achizitionez o chitara noua, insa sunt foarte indecis.Pana acum cel mai mult m-au atras urmatoarele 3 chitari, si anume: Kramer Assault 220, mai exact acest model: http://www.thomann.d...20_redburst.htm Epiphone Les Paul Studio Deluxe AW: http://www.thomann.d...o_deluxe_aw.htm ESP LTD Viper 100FM: http://www.thomann.d...100fm_stblk.htm Pana acum, cel mai mult ma atrage kramerul, in schimb nu cunosc prea multe detalii despre aceasta chitara, si chiar as vrea sa va lasati parerile in special despre aceasta.Stilurile pe care le abordez sunt in numar mare, dar in principiu rock si metal.Scuze anticipat daca am postat unde nu trebuie, astept parerile voastre, mersi.
  9. Pret: 600 Localitate: Bacau Contact: yamaha375@yahoo.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, rgc.Sunt interesat de un combo de putere mica, pentru repetat acasa. Doresc ca acesta sa fie in stare buna,in sensul ca nu vreau sa aud zgomote cand invart pot-urile, sau orice alt zgomot care nu e la locul lui, si sa fie cat de cat versatil.Cel mai interesat as fi de un Orange crush pix cr20ldx, dar puteti sa imi aratati si ofertele voastre.Bugetul este de maxim 600 lei, iar pentru mai multe informatii va astept in privat. Piis.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.